Warta Breaking Travel News Reunion Breaking News Seychelles Breaking News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Seychelles ngluwihi game golf ing Reunion

Seychelles ngluwihi game golf ing Reunion
Seychelles ngluwihi game golf ing Reuni ing turnamen golf SFR
ditulis dening editor

The Dewan Pariwisata Seychelles (STB) gabung karo industri sing duwe spesialisasi golf, Constance Lemuria Resorts kanggo nggayuh tujuan tekan seberang perairan menyang Turnamen Golf SFR sing dianakake ing Lapangan Golf 'Bassin Bleu' sing terkenal ing Réunion ing Saint Gilles les Bains.

Turnamen Golf SFR diwiwiti wulan Desember 2019 lan puterane digelar tanggal 2 Februari 2020 ing ngarsane Presiden Liga Golf Jean Marie Hoarau lan tim SFR.

Seychelles diwakili liwat Eksekutif Pemasaran Senior STB kanggo Réunion lan Samudra Hindia, Ibu Bernadette Honore.

Partisipasi STB tetep selaras karo strategi pemasaran kanggo nambah visibilitas tujuan liwat partisipasi ing acara sing cocog kanggo golf ing Seychelles.

Ing taun-taun pungkasan, Seychelles wis fokus ing tujuan pulau sing apik lan fleksibilitas kanggo nawakake macem-macem pengalaman marang para klien liwat kolaborasi aktif karo Bank Komersial Mauritius (MCB) lan Tur Staysure kanggo kejuaraan MCB Tour, sing ditindakake ing Praslin ing lapangan golf sing apik ing Constance Lemuria.

Sajrone acara golf, STB njupuk kesempatan kanggo promosi tujuan lan macem-macem fitur, liwat brosur lan kegiatan interaktif, STB nyampekano informasi babagan tujuan pulau lan penawaran kanggo para pengunjung. 

Pemain golf sing ana uga disedhiyakake informasi lengkap babagan golf minangka pengalaman pengunjung sing dipengini nggawa lapangan golf 18 bolongan Constance Lemuria Resort sing jembaré 5,580 meter lan pemandangan pantai berpasir Anse Georgette minangka lapangan golf profesional. 

Sajrone upacara menehi hadiah, Finalis uga diwenehi kesempatan kanggo menang rong wengi kanggo wong loro ing Constance Lemuria Resort Praslin, tiket transfer kapal liwat perusahaan feri antar-pulau Cat Coco lan mlebu ing Vallée de Mai UNESCO sing misuwur situs warisan donya; disponsori dening STB lan Constance Lemuria Resort.

Ms. Honore ngucapake matur nuwun banget marang STB amarga kalebu ing acara kasebut, kanthi nyebutake minangka platform sing cocog kanggo promosi Seychelles dadi tujuan olahraga, sudut pemasaran sing wis dadi luwih penting ing kahanan sadar sehat saiki.

"Lapangan Golf Constance Lemuria wis misuwur ing kalangan pemain golf ing Réunion, sawetara uga ana ing acara kasebut lan nuduhake pengalaman positif. Salah sawijining prioritas pemasaran yaiku taun yaiku nggayuh pasar potensial anyar, salah sawijining komunitas golf ”, tambah Ms. Honore. 

Partisipasi ing acara kaya kasebut ngidini STB kanggo netepi mandate nambah visibilitas tujuan, nyengkuyung anane pengunjung.

Warta liyane babagan Seychelles.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.