24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Royal Caribbean mlebu perjanjian karo Antigua kanggo Royal Beach Club pisanan

Royal Caribbean mlebu perjanjian karo Antigua kanggo Royal Beach Club pisanan
Royal Caribbean mlebu perjanjian karo Antigua kanggo Royal Beach Club pisanan
ditulis dening editor

Royal Caribbean International lan Pamrentah Antigua lan Barbuda, bebarengan karo pitulung saka Konsulat Jenderal Antigua lan Barbuda, wis mlebu perjanjian kanggo Royal Beach Club perusahaan kasebut. Perjanjian kasebut minangka wiwitan perencanaan lan pangembangan kanggo Royal Beach Club sing dijadwalake bubar pungkasan taun iki.

Dirancang khusus kanggo tamu Royal Caribbean, Royal Beach Club ing Antigua bakal lenggah luwih saka setengah mil saka garis pantai sing murni lan nggabungake pantai sing apik ing pulau kasebut kanthi layanan tanda tangan lan fasilitas pesiar. Pengalaman klub pantai utama bakal menehi tamu pengalaman luar biasa saka cabanas pribadi lan kolam renang sing apik banget kanthi bar kolam renang, sing dilengkapi pengalaman lokal sing inspirasi. Nampilake tarif regional, BBQ gaya pulau, musik langsung, uga sensasi kayata ski jet, asrama dayung, snorkeling, lan pad splash kulawarga, klub pantai kasebut bakal nggawe dina sing ora mokal ing pantai.                

"Royal Beach Club bakal menehi dina pantai sing ora bisa dilalekake kanggo para tamu," ujare Michael Bayley, Presiden lan CEO, Royal Caribbean International. "Bebarengan karo pamrentah Antigua lan Barbuda, kita bakal ngasilake pengalaman sing bakal nggawa luwih akeh pengunjung menyang pulau-pulau sing apik lan nggawe keuntungan lan kesempatan ekonomi sing signifikan. Kajaba iku, kita golek cara kanggo komunitas lokal uga bisa seneng klub pantai nalika prau teka ing tujuan liyane. ”

Jalur pelayaran uga wis tekad nggawa Simfoni saka Segara menyang negara pulau kanthi panggilan tanggal 3 November 2020. Docking ing ibukota St. John, tamu-tamu ing kana Symphony bakal duwe kesempatan kanggo nemu budaya lan warisan budaya ing pulau kasebut, panganan enak lan sawetara pesisir paling apik ing donya.

Yang Terhormat Charles Fernandez, Menteri Pariwisata, Pangembangan Ekonomi lan Investasi, Pamrentah Antigua lan Barbuda, ujar: "Pamrentah Antigua lan Barbuda saestu ngucapke matur nuwun lan ngapresiasi manawa Royal Beach Club Royal Caribbean pisanan ana ing Antigua, sing negesake kapercayan ing negara pulau kembar kita. Kita uga seneng bisa nuduhake pulau sing apik karo para tamu sing lelayaran ing kapal Royal Caribbean nalika miwiti nelpon ing taun iki. "   

Babagan Royal Caribbean International

Royal Caribbean Internasional wis ngirim inovasi ing segara luwih saka 50 taun. Saben kelas kapal berturut-turut minangka keajaiban arsitektur sing nampilake teknologi lan pengalaman tamu paling anyar kanggo para petualang saiki. Jalur pelayaran terus merevolusi plancongan kanthi itineraries menyang luwih saka 270 tujuan ing 72 negara ing enem bawana, kalebu pulau pribadi Royal Caribbean ing The Bahamas, Dina Sempurna ing CocoCay, sing pertama ing Kumpulan Pulo Sampurna. Royal Caribbean uga wis dipilih "Best Cruise Line Keseluruhan" sajrone 17 taun suwene Travel Weekly Penghargaan Pilihan Pembaca.

Babagan ANTIGUA LAN BARBUDA

Antigua (pocapan An-tee'ga) lan Barbuda (Bar-byew'da) dununge ana ing tengah Segara Karibia. Milih Penghargaan Perjalanan Dunia 2015, 2016, 2017 lan 2018 Tujuan Paling Romantis ing Karibia, swarga pulau kembar nawakake rong pengalaman unik kanggo para pengunjung, suhu ideal ing saindenging taun, sejarah sing apik, budaya sing padhang, tamasya sing nyenengake, resor sing menang, masakan sing ngombe lan 365 pantai pasir putih lan pasir putih sing nggumunake - siji kanggo saben dina ing taun. Pulo Leeward paling gedhe, Antigua ngemot 108 mil persegi kanthi sejarah sing apik lan topografi spektakuler sing nyedhiyakake macem-macem kesempatan wisata populer. Nelson's Dockyard, siji-sijine conto saka kastil Georgia sing ana ing situs Warisan Dunia UNESCO, bisa uga minangka tengara sing paling misuwur. Kalender acara pariwisata Antigua kalebu Minggu Pelayaran Antigua sing prestisius, Antigua Klasik Yacht Regatta, lan Karnaval Antigua tahunan; dikenal minangka Festival Musim Panas Paling Karibia. Barbuda, pulau adhine Antigua sing luwih cilik, minangka papan ndhelik selebriti. Pulo iki dununge ana ing sisih kidul wetan 27 mil sisih lor-wétan Antigua lan mung numpak pesawat 15 menit. Barbuda misuwur kanthi pantai pasir jambon sing durung ditemoni udakara 17 mil lan minangka papan perlindungan Sanctuary Bird paling gedhe ing Hemisfer Kulon. Temokake informasi babagan Antigua & Barbuda ing: www.visitantiguabarbuda.com Utawa ngetutake kita Twitter. http://twitter.com/antiguabarbuda  Facebook www.facebook.com/antiguabarbuda; Instagram: www.instagram.com/AntiguaandBarbuda

Royal Caribbean mlebu perjanjian karo Antigua kanggo Royal Beach Club pisanan
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.