24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Berita Breaking Belgia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kamboja China Breaking News Education Warta Breaking Finlandia Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor India Breaking News Warta Mewah Warta Industri Rapat rapat Warta Breaking Nepal News wong Resorts Keslametan Spanyol Breaking News Warta Breaking Sri Lanka Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK USA Breaking News Maneka Warta

Coronavirus mari ing 8 negara

Coronavirus mari ing 8 negara
onlinesiscussionpetertarlow
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Apa tujuan plancongan sing aman saka Coronavirus?
Virus kasebut nyebabake tekanan ing industri lelungan, sanajan umume negara ing negara kasebut ora duwe virus. Organisasi Kesehatan Dunia ora nate menehi saran supaya nutup wates lan nggawe panik ing antarane wong-wong sing pengin njelajah jagad iki.

Para ilmuwan ngupayakake jam kanggo golek tamba lan vaksin kanggo COVID-19, uga dikenal minangka coronavirus. Kanthi 68,386 kasus COVID-19 ing Tiongkok lan tiwas taun 1894, warta apik ora mung kanggo industri pariwisata lan pariwisata sing 8 negara bisa ngilangi lan ngobati wong-wong sing lara virus kasebut.

Warta sing apik yaiku, China nglaporake 143 kematian virus lan nyusup ing kasus anyar wingi nalika kepala Organisasi Kesehatan Dunia muji upaya negara kasebut ngemot penyakit anyar kasebut, ujar manawa dheweke wis "tuku waktune jagad" lan negara-negara liyane kudu nggawe paling iku.

Prancis, nalika semana, nglaporake tilar donya kaping pisanan Eropa saka virus anyar, turis Tionghoa saka provinsi Hubei, ing ngendi penyakit kasebut muncul ing wulan Desember. Amerika Serikat siyap-siyap mabur penumpang Amerika menyang omah sing dikarantina ing kapal pesiar ing pesisir Jepang.

India, Rusia, Spanyol, Kamboja, Nepal, Belgia, Sri Lanka, Finlandia kabeh wis nduwe kasus Coronavirus lan bisa ngilangi virus kasebut ing negara kasebut.

Sampeyan butuh disiplin lan komitmen lan kadang fasilitas medis sing paling penting kanggo nindakake iki.

Pariwisata minangka bisnis gedhe ing sawetara negara sing kena pengaruh. Ngilangi lan diskriminasi para turis saka negara tartamtu ora mesthi dadi kunci kanggo ngalahake ancaman virus iki.

Kamboja wingi ngomong iku was sambutan turis saka China karo mbukak tangans lan menehi saran hotel kanggo menehi tarif kekancan khusus kanggo pengunjung China.

Nepal arep metu ing pameran perdagangan industri perjalanan ITB ing Berlin. Negara kasebut ora mandheg ngrayakake taun Nepal 2020, taun khusus kanggo promosi pariwisata. Dewan Pariwisata Nepal bebarengan karo Kedutaan Besar Nepal ing Berlin wis ndhaptar meh 200 pembeli lan kanca ndhuwur Nepal kanggo melu Nepal Night diatur dening eTN tanggal 5 Maret ing Lagenhaus ing Berlin, Jerman. Pamaca saka eTurboNews diajak ngrameke pariwisata lan tujuan Coronafree.

Coronavirus mari ing 8 negara
Ndhaptar ing Wengi Nepal ing Berlin ing ITB

Kanggo Sri Lanka, penghapusan Coronavirus uga warta apik amarga negara kasebut isih pulih saka insiden teror ing April 2019, sing mateni luwih saka 40 pengunjung. Sri Lanka saiki nawakake visa turis gratis. Klompok hotel utama ing Sri Lanka Hotel Jetwing mung nyambut tamu pertama kanggo sing nembe dibukak Jetwing Kandy Gallery Resort.

Vegan-Panganan-dilayani-ing-Jetwing-Ayurveda-Pavilions
Vegan-Food-being-treated-at-Jetwing-Ayurveda-Pavilions, Sri Lanka

Sayange, iki mung warta apik kanggo sawetara lan winates wektu nalika Narasimhan, CEO saka perusahaan farmasi Swiss Novartis, marang CNBC: "Kasunyatane, butuh luwih saka setahun ing pangarep-arepku supaya bisa nemokake vaksin anyar , kita kudu nggunakake kontrol epidemiologis supaya bisa ngatasi kahanan iki ing papan sing luwih apik.

Saiki, virus kasebut aktif ing negara-negara ing ngisor iki kanthi sawetara kasus sing kacathet. Nomer lara sing nyata bisa uga luwih dhuwur amarga sawetara kasus virus kaya selesma entheng lan bisa uga ora dingerteni kanggo infeksi, sanajan panularan kasebut.

  • China (68386)
  • Jepang (338)
  • Singapura (72)
  • Hong Kong (56)
  • Thailand (34)
  • Korea Selatan (28)
  • Malaysia (22)
  • Taiwan (18)
  • Jerman (16)
  • Vietnam (16)
  • Australia (15)
  • USA (15)
  • Prancis (12)
  • Makau (10)
  • Inggris (9)
  • Kanada (8)
  • UEA (8)
  • Filipina (3)
  • Italia (3)
  • Mesir (1)
  • Swedia (1)

Safertourism ngatur acara sarapan menit pungkasan ing sela-sela pameran dagang ITB ing Berlin, Jerman. Informasi liyane babagan cara melu: http://safertourism.com/coronavirus/

Safertourisme uga nawakake webinar pribadi karo Dr. Peter Tarlow, ahli terkenal babagan keamanan lan keamanan pariwisata. Dr. Tarlow uga mulang ing sekolah medis lan sinau babagan Coronavirus. Informasi luwih lengkap babagan cara perusahaan utawa tujuan bisa mlebu komunikasi https://safertourism.com/qa/

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.