Ngeculake Warta Mesir Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Breaking Italia News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pariwisata Mesir: Nomer sing nyengkuyung saka pameran lelungan BIT Milan

Pilih basa sampeyan
Pariwisata Mesir: Nomer sing nyengkuyung saka pameran lelungan BIT Milan
Pariwisata Mesir: Nomer sing nyengkuyung saka pameran lelungan BIT Milan

Pariwisata Mesir wis nuduhake sing paling apik ing edhisi pungkasan BIT (Borsa Internazionale del Turismo) pameran plancongan ing Milan sing lagi wae rampung, kanthi tekad tenan kanggo bali menyang level sing saingan dadi tujuan sing disenengi para wisatawan saka saindenging jagad.

Nomer sing digayuh ing taun 2019 katon nyenengake - 13,600,000 wisatawan wis mutusake arep lelungan Mesir - paningkatan 21% dibandhingake taun 2018.

Wong Italia tetep dadi negara nomer papat ing turisme mlebu Mesir, kanthi 619,425 lelungan (kenaikan 46%) sing negesake minat sing gedhe lan ikatan sing jero karo negara Firaun.

Ana akeh kepuasan kanggo Direktur Pariwisata Internasional Otoritas Pariwisata Mesir Emad Abdalla, sing sajrone telung dina rapat lan diskusi ing Bit bisa verifikasi kanthi pribadi kepiye minat ing Mesir tuwuh maneh.

Segara Abang wis apik, utamane Sharm El Sheikh lan Marsa Alam; pesisir Mediterania sisih lor wis apik, sanajan sawetara pratandha pemulihan uga nuduhake Luxor, Aswan lan Nil Cruises, yaiku kanggo tujuan Mesir klasik, sing bakal teka maneh kanggo narik kawigaten para turis saka saindenging jagad. Bukak Museum Grand Mesir (GEM) sing bakal teka uga bakal menehi pengaruh supaya pariwisata bali menyang Mesir.

GEM, sing jembaré 490,000 meter persegi, bakal dadi museum paling gedhe ing saindenging jagad lan bakal dadi koleksi koleksi Tutankamon udakara 5000 obyek, sing kaping pisanan dipamerake ing taun 2000.

Nalika rapat karo asosiasi industri, operator tur, maskapai penerbangan lan perwakilan pers, sing diatur ing posisi Mesir ing Bit ing Milan, akeh pratandha sing positif lan bisa menehi konfirmasi.

Menteri Pariwisata Mesir wis kerja keras ing taun-taun pungkasan kanggo nyegerake lan ngluncurake citra negara kasebut kanthi serangkaian inisiatif, sawetara sing isih ana, kanthi tujuan kanggo ningkatake pemahaman internasional babagan kahanan internal lan nggampangake teka ing Mesir.

Ing babagan komunikasi, kabeh alat sing kasedhiya saiki digunakake: wiwit saka percetakan tradisional lan televisi nganti saluran digital sing paling canggih, utamane sing alat media sosial.

Upaya penting, nanging mengko ngasilake efek sing dipengini, ngasilake asil penting sing gampang direkam dening kabeh indikator turis utama: sing teka internasional, utamane, munggah saka 11,346,389 ing 2018 dadi 13,600,000 ing 2019 lan angka Italia mundhak saka 421,000 ing 2018 nganti 619,425 ing 2019.

"Mula ana alesan sing apik kanggo nggoleki masa depan kanthi yakin", negesake Emad Abdalla.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.