Wisata sing Bisa Diakses Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Jerman Breaking News Warta Pamrentah Hotel & Resor Investments Warta Industri Rapat rapat News wong tanggung jawab Keslametan Thailand Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta Anggur & Roh

Melu ITB? Kepiye cara ngatasi Coronavirus? Opo maneh

Kepiye carane kita ngrampungake? Gabung karo Safertourism, PATA lan ATB kanggo sarapan ing ITB Berlin
itbbreakfast
ditulis dening Dmytro Makarov

Safertourism, PATA, lan ATB bakal nemtokake tren sajrone sarapan sajrone ITB karo Dr. Peter Tarlow - LAN sampeyan diundang. Luwe?

Industri pariwisata lan pariwisata nuduhake ketahanan. ITB Berlin yaiku ing jagad iki saben taun ketemu kanggo nampilake lan ngrembug babagan lelungan lan pariwisata. 2020 duwe tantangan sing durung diadhepi industri sadurunge: mega sing peteng nduwur dikenal minangka Coronavirus sing saiki diarani COV19.

Pimpinan CEO Dr. Mario Hardy, PATA: "COV19 duweni pengaruh sing signifikan marang bisnis plancongan lan pariwisata lan tujuan ing Wilayah Asia Pasifik lan sateruse. Nalika ngenteni pemulihan; kepiye carane kita ngrampungake? Kepiye kita siyap-siyap kanggo masa depan sing luwih cerah?"

"PATA seneng ndhukung inisiatif iki dening SaferTourism lan TravelNewsGroup. Aku ngarep-arep sinau saka Dr.Peter Tarlow pangarang lan ahli komunikasi krisis utama. "

Dr. Peter Tarlow saka Pariwisata sing luwih Aman teamed munggah karo HOOF, ing Dewan Pariwisata Afrika, Lan Pusat Manajemen Ketahanan & Krisis Global kanggo ngrembug babagan cara maju.

Dr Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO lan Ketua GTRCMC wis negesake partisipasi.

Dewan Pariwisata Afrika saiki dadi bisnis
melu sarapan


Safertoursm minangka bagean saka Klompok Berita Plancongan, sing eTurboNews. Presiden TravelNewsGroup Juergen Steinmetz ujar: "Minangka publikasi online paling tuwa lan misuwur ing jagad wisata lan pariwisata, tanggung jawab kita ngluwihi menehi laporan babagan hotel lan tujuan sing apik.

Kadhangkala sampeyan kudu mandhiri. Kita duwe kesempatan kanggo nggabungake klompok pimpinan sing dingerteni lan ngganti pandangan karo para pemain ing macem-macem bidang industri kita. Mung iki sing bakal nemtokake tren anyar lan mbantu solusi. "

Rapat sarapan gratis kanggo anggota HOOF, Dewan Pariwisata Afrika, Koalisi Mitra Pariwisata Internasional, Lan LGBTMPA nanging kasedhiya kanggo sapa wae kanthi biaya partisipasi sing sithik.

Para pamaca eTN dijaluk melu diskusi penting iki ing dina Kamis, 5 Maret jam 8.00 esuk ing Berlin.

Informasi lan registrasi luwih lengkap: https://safertourism.com/coronavirus/

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.