Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News wong tanggung jawab Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

WTM Afrika sadar babagan kesinambungan lelungan

WTM Afrika sadar babagan kesinambungan lelungan
WTM Afrika sadar babagan kesinambungan lelungan
ditulis dening Kepala Editor Tugas

WTM Africa 2020 ngatasi kelestarian lelungan ing tingkat makro lan mikro ing taun iki, kanthi nggawe sawetara inisiatif eko-sadar uga ngakoni praktik keberlanjutan game ing industri lelungan Afrika.

Acara internasional utama kaya WTM Afrika mengaruhi lingkungane, lan Tim Reed Pameran Afrika Selatan nyengkuyung para pengunjung acara taun iki supaya luwih tanggung jawab marang pilihan sing dipilih nalika lagi ana Cape Town - lan liya-liyane. "Kita ngerti manawa ana ribuan pengunjung sing mabur saka saindenging bawana - lan ing saindenging jagad - sing duweni pengaruh lingkungan. Kita pengin menehi saran supaya bisa njupuk keputusan lelungan sing tanggung jawab kanggo nyilikake tilas, "ujare Megan Oberholzer, Direktur Portofolio: Portofolio Plancongan, Pariwisata & Olahraga kanggo Pameran Reed Afrika Selatan.

Kanthi semangat Pariwisata sing Bertanggung jawab - lan komitmen kanggo nglindhungi lingkungan sing dadi dhasar industri pariwisata & pariwisata - # WTMA20 ​​bakal diwiwiti sawetara kewajiban keberlanjutan kanggo para peserta pameran. "Umume sampah material ing WTM Africa asale saka pambangunan lan pembongkaran stand pameran, diikuti karo jaminan pemasaran sing disebar. Tim WTM Africa narik kawigaten para peserta pameran kanggo mesthekake yen nggawe konsep, mbangun, ngoperasikake lan nyingkirake jabatan kasebut kanthi mandhiri, ”ujare Oberholzer. "Grafis kain sing bisa digunakake maneh disaranake tinimbang cetakan vinil lan, yen kasedhiya sampah daur ulang, kita njaluk kabeh wong sing ngunjungi acara kasebut supaya bisa nggunakake kanthi tanggung jawab lan nyengkuyung supaya bisa nyuda pengaruh acara ing Kutha Indah sing apik Cape Town. WTMA 2020 uga bakal ndeleng ngilangi tas sing disebarake kanthi historis kanggo para pamiarsa supaya bisa menehi jaminan sing ditampa ing lantai pameran lan kita nyuwun supaya para pameran kita kudu mikir terus nalika jaminan ing distribusi sing disebarake ing pameran kasebut, lan ing endi materi pamasaran bisa digunakake karo pengunjung, kanthi elektronik.

Ing level makro, Penghargaan Pariwisata sing Bertanggung jawab ing Afrika ngrayakake enem taun inspirasi, ngakoni, ngrayakake lan menehi inspirasi kanggo pariwisata sing tanggung jawab terus-terusan ngalami industri pariwisata Afrika ing taun 2020. Penghargaan kasebut adhedhasar prinsip sing gampang - yaiku kabeh jinis pariwisata, wiwit ceruk nganti arus utama , bisa lan kudu diatur kanthi cara ngreksa, ngurmati lan mupangat tujuan lan warga lokal. Penghargaan Pariwisata sing Bertanggung jawab ing Afrika taun 2020 bakal dituduhake menyang bisnis lan organisasi sing bisa nduduhake nilai-nilai inti transparansi lan rasa hormat Pariwisata Tanggung Jawab, sing bisa nduduhake pengaruh lan sing, utawa bisa, menehi inspirasi kanggo wong liya supaya entuk luwih akeh.

Katrangan lengkap babagan penghargaan lan formulir entri kasedhiya ing situs web penghargaan, kanthi nominasi saiki wis mbukak. Kasedhiya informasi luwih lengkap babagan Pariwisata Tanggung Jawab WTM kasedhiya ing situs web Pariwisata Tanggung Jawab WTM.

World Travel Market Africa 2020, sing diluncurake saka 6-8 April ing Cape Town, bakal dadi edhisi paling gedhe ing Pameran Perjalanan B2B Perjalanan BXNUMXB ing benua Afrika, amarga ana inovasi sing nyenengake, acara lan fokus sing fokus banget ngaktifake kemitraan.

Dewan Pariwisata Afrika minangka mitra karo WTM Africa. Informasi luwih lengkap babagan Dewan Pariwisata Afrika lan cara gabung karo organisasi kasebut www.africantourismboard.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov