Awards Ngilangi Warta Eropa Breaking News Malta Warta Breaking Travel News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Malta N. Amerika Menang Travvy Perak: Tujuan Eropa Paling Apik

Pilih basa sampeyan
Otoritas Pariwisata Malta Amerika Utara Entuk Penghargaan Travvy Silver Kanggo Tujuan Eropa Paling Apik
Michelle Buttigieg, Perwakilan Otoritas Pariwisata Malta, Amerika Utara kanthi Penghargaan Silver Travvy kanggo Tujuan Eropa Paling Apik
ditulis dening editor

Otoritas Pariwisata Malta (MTA) menang penghargaan perak kanggo Destinasi Eropa Terbaik ing Travvy Awards Tahunan sing dianakake travAlliancemedia ing acara Gala Awards ing New York City, tanggal 12 Februari 2020. 

Anugrah Travvy taun 2020 ngakoni standar kaunggulan paling dhuwur ing Industri saiki lan ngurmati perusahaan lelungan, produk lelungan, agensi perjalanan, eksekutif perjalanan, agen perjalanan, lan tujuan kanggo prestasi sing luar biasa. Saiki ing taun kaping 6, Anugrah Travvy kanthi cepet entuk reputasi minangka Academy Award ing industri lelungan.

Otoritas Pariwisata Malta (MTA), liwat pirang-pirang upaya pemasaran, terus proaktif ing pasar AS wiwit dibangun maneh taun 2014. Dipimpin dening Michelle Buttigieg, perwakilan MTA kanggo Amerika Utara, MTA wis nambah akeh operator tur sing kalebu Malta ing itineraries uga nambah jumlah wengi sing ditindakake ing Malta kanggo program kasebut. Pariwisata saka pasar AS wae wis tikel tikel sajrone enem taun kepungkur dadi total 50,525 turis. Push industri lelungan iki, digabung karo target media AS kanthi promosi Malta ing macem-macem keragaman, terus ngasilake asil sing apik banget kaya sing dituduhake ing penghargaan Destinasi Eropa Best.

Carlo Micallef, Wakil CEO lan Direktur Pemasaran, Otoritas Pariwisata Malta, ujar manawa "MTA seneng banget nampa penghargaan kaya ing pasar Amerika sing kompetitif. Penghargaan kasebut nuduhake manawa Malta terus ngembangake pengaruh ing komunitas agen perjalanan kanthi nyengkuyung daya tarik macem-macem Kepulauan Maltese. Iki uga nuduhake komitmen MTA kanggo pelatihan agen perjalanan sing nyebabake 4,471 Spesialis Malta nganti saiki. Perlu dingerteni manawa produk mewah Malta wis tuwuh gedhe ing sawetara taun kepungkur lan iki narik kawigaten para pelancong Amerika sing nggunakake 40% luwih saka rata-rata per kapita sing wis didaftarke. ”

Michelle Buttigieg nambahake manawa "MTA terus ngembangake lan nguatake upaya pemasaran lan hubungan masarakat sing ditindakake ing pasar Amerika, uga terus kerja bareng lan ndhukung mitra operator tur supaya bisa ningkatake promosi lan penjualan operator tur. Menawi mekaten, kita seneng banget dadi hosting kaping pisanan, Asosiasi Operator Tur Amerika Serikat (USTOA) metu saka rapat dewan negara ing wulan April. ” Buttigieg nambah, "Konvensi taun iki Malta bakal nguatake dorongan ing pasar MICE."

Babagan Malta

Pulo Malta sing cerah, ing tengah Segara Mediterania, dadi konsentrasi paling lengkap saka warisan sing dibangun kanthi utuh, kalebu kapadhetan paling dhuwur saka Situs Warisan Dunia UNESCO ing negara-negara ing endi wae. Valletta dibangun dening Knights of St. John sing bangga yaiku salah sawijining pemandangan UNESCO lan Ibukutha Budaya Eropa kanggo taun 2018. Patrimoni Malta ing watu kalebu arsitektur watu sing paling tuwa ing donya, dadi salah sawijining Kekaisaran Inggris sing paling apik sistem pertahanan, lan kalebu campuran arsitektur domestik, religius lan militer sing akeh wiwit jaman kuno, abad pertengahan lan awal modern. Kanthi cuaca sing apik banget, pantai sing apik, urip wengi sing subur lan 7,000 taun sejarah sing nyenengake, ana akeh sing bisa dideleng lan dideleng. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Malta, bukak www.visitmalta.com.

Warta liyane babagan Malta.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.