Breaking News Singapura Warta Breaking Travel Breaking News US News Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

FCM nunjuk Direktur anyar kanggo Asia

Pilih basa sampeyan
joanne taylor25
joanne taylor25
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Solusi FCM Travel, perusahaan manajemen lelungan, ngumumake janjian saka Joanne Taylor dadi Direktur Manajemen Akun Asia. Dumunung ing kantor regional FCM ing Singapura, Joanne minangka bagean saka tim Strategi Komersial lan bakal ngawasi spektrum fungsi manajemen akun ing Asia. 

Joanne nggawa luwih saka 20 taun pengadaan global, pangembangan bisnis lan pengalaman manajemen akun ing sektor lelungan lan sumber daya. Dheweke paling anyar minangka Kepala Manajemen Perjalanan lan Beban ing salah sawijining perusahaan pertambangan terkemuka ing dunya, BHP lan anggota tim kepemimpinan perusahaan global, ing endi dheweke dadi inisiatif transformasi strategis ing layanan perjalanan, manajemen biaya, lan solusi pembayaran, lan uga tanggung jawab ngoptimalake kemitraan lelungan lan ningkatake personalisasi lelungan. Sadurunge, dheweke nate ngenteni wektu ing Rio Tinto lan umume karir ing perusahaan lan penjualan santai ing macem-macem maskapai kalebu Qantas, Air New Zealand lan Japan Airlines.  

"Pengetahuan Joanne babagan fungsi manajemen, biaya lan manajemen manajemen beyo, digabung karo pangerten sing jero babagan kabutuhan klien kanggo mitra TMC strategis lan konsultatif, bakal entuk manfaat gedhe ora mung kanggo tim manajemen akun, nanging pangembangan bisnis lan tim implementasi uga, ”ujare Bertrand Saillet, Direktur Utama Asia kanggo FCM. "Janjian kasebut jumbuh karo strategi bisnis kita sing berkembang lan ora bisa teka ing wektu sing luwih cocog amarga kita ngupayakake ngluwihi peran manajemen lelungan tradisional kanggo nyukupi kebutuhan klien sing saya maneka warna. Kita ora sabar kanggo nggunakake keahliane Joanne, pemahaman sing jero lan pengalaman industri kanggo terus nyepetake momentum bisnis lan mbukak dalan kanggo sukses sing luwih gedhe ing Asia. " 

Joanne menehi komentar, "FCM wis nggawe dhewe dadi perusahaan manajemen plancongan utama sing duwe latar mburi sing akeh banget lan aku seneng banget bisa njupuk peran penting iki. Aku ngarep-arep bisa kerja bareng karo tim progresif, ing kemudi lan pandhuan supaya bisa ngembangake lan ngirim strategi manajemen lelungan sing bakal nambah reputasi perusahaan minangka TMC pilihan. ”

Source: www.fcmtravel.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.