Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia News Rilis pers Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Bandara Václav Havel Prague ngumumake babagan owah-owahan prosedur check-in

Bandara Václav Havel Prague ngumumake babagan owah-owahan prosedur check-in
Bandara Václav Havel Prague ngumumake babagan owah-owahan prosedur check-in
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bandara Prague terus ngetrapake proyek sing dirancang kanggo nggampangake modernisasi bandara lan paningkatan kapasitas, kayata rekonstruksi area pamilah bagasi ing Terminal 1, sing bakal mengaruhi proses check-in penumpang taun iki. Wiwit Minggu, 1 Maret 2020 nganti pungkasan Agustus 2020, penumpang penerbangan 22 operator sing dipilih bakal dicek ing Terminal 2, dudu Terminal 1. Kanggo sawetara wektu, proses check-in ora bakal melu divisi terminal kanggo penerbangan ing njero lan njaba Area Schengen. Nanging, penerbangan isih bakal ditumpaki lan ditangani ing Terminal 1, kaya saiki. Bandara Prague ngluncurake kampanye informasi ekstensif sing bakal terus mlaku sajrone musim panas kanggo nggampangake orientasi penumpang ing bandara nalika ana perubahan sementara.

"Jumlah penumpang sing ditangani saya akeh saben taun lan bandara wis tekan lan ngluwihi wates kapasitas. Mula, kita wis mboko sithik ngleksanakake proyek sing dadi bagean saka pembangunan bandara lan bakal menehi kontribusi kanggo modernisasi lan paningkatan parsial ing penanganan lan kapasitas operasional. Rekonstruksi area ngurutake bagasi, sing diterusake kanggo taun kapindho lan sauntara mbutuhake watesan operasional, minangka salah sawijining proyek sing paling penting ing babagan iki. Rekonstruksi kasebut bakal ngasilake papan sing luwih modern lan luwih aman kanggo mriksa barang sing dikepengini, sing mesthi bakal dihargai para penumpang, "ujare Ketua Wakil Direksi Bandara Bandara Prague, Vaclav Rehor.

Check-in penumpang maskapai sing dipilih bakal diluncurake ing konter Hall Hall Departure, ing papan sing ditandhani kanthi cetha minangka "ZON MERAH". Pangowahan iki mung ditrapake kanggo penumpang sing ninggali penerbangan Prague sing dioperasikake maskapai sing tundhuk proses check-in sing diganti, lelungan kanthi nggawa bagasi gedhe utawa kudu nglumpukake boarding pass, yaiku penumpang sing durung mriksa online sadurunge. Penumpang kasebut disaranake bandara supaya teka langsung ing Terminal 2. Sawise mlebu, dheweke bakal pindhah menyang Terminal 2 kanggo ngontrol paspor lan skrining keamanan sadurunge budhal.

Penumpang uga kudu nampa informasi babagan pangowahan kasebut langsung saka maskapai penerbangan lan disaranake teka ing bandara sadurunge, paling ora telung jam sadurunge budhal. "Wis pirang-pirang wulan, kita wis makarya karo kabeh operator sing ngalami owah-owahan kasebut kanthi intensif. Kita uga wis nuduhake informasi kasebut karo agensi perjalanan lan operator tur, asosiasi lan organisasi lelungan, hotel, operator fasilitas taksi lan parkir lan mitra bisnis liyane. Kita yakin manawa, sajrone lingkup watesan operasi sauntara, kita wis njupuk langkah sing cocog kanggo nyuda pengaruh tumrap penumpang, ”ujare Rehor.

Tandha pandhu arah sing beda lan langsung ing warna abang lan ijo bakal dilebokake ing sadawane dalan sing ditunjuk ing antarane bangunan terminal, udakara 10 menit mlaku-mlaku. Leaflet informasi ing pitung basa (Ceko, Inggris, Jerman, Cina, Korea, Arab lan Rusia) uga kasedhiya kanggo diunduh. Wiwit wulan Maret, versi leaflet sing dicithak bakal kasedhiya ing meja informasi bandara. Sajrone periode kasebut, jumlah asisten informasi, anggota sing diarani 'Tim Abang', sing para penumpang bisa golek saran ing terminal, bakal ditambah. Kabeh karyawan Grup Bandara Prague lan karyawan perusahaan eksternal sing aktif ing bandara kasebut dilaporake babagan proses anyar kasebut.

Saliyane proses check-in, kantor maskapai lan perusahaan penanganan masing-masing karo layanan bea cukai, yaiku pengembalian dana pajak, uga bakal dipindhah sementara menyang Aula Departure Terminal 2.

Bandara Prague uga wis nyiyapake kampanye informasi ekstensif nggunakake macem-macem media lan jaringan sosial. Kampanye kasebut bakal kalebu pendhidhikan para penumpang, yaiku maneka saran lan tips babagan proses check-in lan keamanan, uga tandha-tandha kesalahan sing paling umum ditindakake para penumpang. Sorotan kampanye iki direncanakake kanggo musim panas utama, nalika jumlah penumpang umume sing paling dhuwur lan kabeh penerbangan jarak jauh sing kena pengaruh pangowahan kasebut lagi aktif.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov