Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Rilis pers Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

interCaribbean Airways ngumumake opsi pembayaran anyar

Pilih basa sampeyan
interCaribbean Airways ngumumake opsi pembayaran anyar
interCaribbean Airways ngumumake opsi pembayaran anyar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

interCaribbean Airways seneng ngumumake babagan nampa PayPal minangka bentuk pambayaran anyar kanggo pelanggan sing lelungan dhisikan ing interCaribbean.com. 

Kanthi luwih saka 280M pelanggan akun PayPal ing saindenging jagad lan proses industri sing gampang nggawe tuku online kanggo sing duwe akun, PayPal ndadekke gampang lan cepet mbayar.

antarCaribbean pelanggan saka saindenging jagad bisa nggunakake PayPal dana akun, utawa kertu kredit utawa debit, utawa akun bank sing gegandhengan karo akun PayPal pangguna kanggo mbayar. Kanthi PayPal ora prelu ngetik nomer kertu utawa mbabarake wektu ngirit informasi finansial lan nambah keamanan nalika nyepetake pesenan.

Penake pembayaran minangka elemen penting kanggo ngirim pelanggan, kanthi macem-macem bentuk pembayaran ing saindenging jagad sing njamin apa sing cocog kanggo para pelanggan penting, ujare Trevor Sadler, CEO, interCaribbean Airways Ltd.

Pelanggan sing nggawe pangowahan kanthi online uga bisa mbayar nganggo PayPal. Kanggo lelungan sing durung duwe akun PayPal, sampeyan bisa ndhaptar ing Paypal.com, utawa ing proses pesenan milih PayPal minangka pilihan pambayaran lan mbukak akun anyar ing proses pesenan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov