Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong Rilis pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Grenada cocog karo landasan pacu internasional karo Fe Noel ing New York Fashion Week

Grenada cocog karo landasan pacu internasional karo Fe Noel ing New York Fashion Week
Grenada cocog karo landasan pacu internasional karo Fe Noel ing New York Fashion Week
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Disebut minangka salah siji saka pitung desainer sing bakal ditonton ing New York Fashion Week taun iki dening majalah Elle, desainer Fe Noel nggawe koleksi anyar ing Galeri Spring Studios ing New York, Rebo kepungkur. Duta Besar Grenadian lan Perwakilan Tetap kanggo Perserikatan Bangsa-Bangsa, Keisha McGuire, publicis selebriti, Yvette Noel- Shure, Chief Executive Officer Otoritas Pariwisata Grenada, Patricia Maher, Direktur Penjualan AS, Christine Noel-Horsford, Executive Sales, Zachary Samuel, lan General Manager ing Silversands Grenada, Narelle McDougall, wis lungguh ing ngarep lan arep menehi dhukungan kanggo putri lemah iki.

Duta Besar McGuire negesake, "pentinge ndhukung wong-wong Yunani munggah ing ajang internasional amarga bisa mbantu nyorot negara kanggo ningkatake negara tri-pulau Grenada, Carriacou lan Petite Martinique lan ndadekake sukses ing negara kasebut. Talenta sing apik banget kaya Fe, sing karyane nduwe semangat patriotisme lan ngajeni Pulo Spice, pancen menehi inspirasi kanggo kita kabeh. ”

"Kita bangga banget karo Fe, ora mung babagan perjalanan sing apik banget kanggo diakoni minangka salah sawijining desainer sing berpengaruh ing industri, nanging kanggo perwakilan budaya, gaya urip lan kreativitas Grenada sing apik liwat desaine," ujare Maher. "Kita ngarep-arep supaya para desainer enom ing Grenada bakal diilhami dening Fe lan luwih semangat kanggo unggul ing taraf internasional."

Kanggo para penggemar, penggemar lan pengaruh industri, koleksi kasebut diwiwiti kanthi presentasi video rong setengah menit sing nampilake gambar-gambar karakter budaya Grenada, Jab Jab, sing mlaku-mlaku lan nari liwat dalan sing nganggo headpiece sungu ditutupi lenga ireng lan prolog dening eyang Grenadian sing nggambarake perjalanan "Putri saka Lemah." Saka cetakan pala sing ramping lan draped, ode menyang Grenada dianggep minangka salah sawijining produsen rempah-rempah paling dhuwur ing donya, nganti siluet sing ngalir kanthi elegan kanthi macem-macem pola lan warna abang, kuning lan ijo - warna bendera nasional Grenada, koleksi eklektik sing ditampa sambutan saka para rawuh.  Fe Noel (lair Felisha Noel) yaiku desainer pakaian wanita ing Brooklyn sing kepengin banget lelungan, seneng karo warna sing apik, lan karep kanggo cetakan sing kandel. Dheweke mlebu industri ing taun 19, mbukak butik bata lan mortir kanggo para pecinta lan trendi vintage ing Brooklyn. Wiwit kuwi, rancangane wis dienggo wong-wong kaya Michelle Obama lan Beyoncé lan koleksi iki disponsori dening Estée Lauder. Fe dipengaruhi banget karo warisane Yunani lan kulawarga sing raket lan raket. Saliyane ngrancang, dheweke seneng nulungi para wanita enom liyane miwiti bisnis dhewe, sing bisa ditindakake liwat Fe Noel Foundation, program kanggo bocah-bocah wadon sing kepengin banget dadi wirausaha.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov