Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jerman Breaking News Investments News Swiss Breaking News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Swiss International Air Lines ngirim pesawat Airbus A320neo sing kaping pisanan

Swiss International Air Lines ngirim pesawat Airbus A320neo sing kaping pisanan
Swiss International Air Lines ngirim pesawat Airbus A320neo sing kaping pisanan
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Swiss International Air Lines (SWISS) wis ngirim pesawat Airbus A320neo pertama ing upacara pangiriman ing Hamburg, Jerman. Iki minangka pesawat pertama saka 25 pesawat Keluarga A320neo sing dipesen Swiss International Air Lines.

Kulawarga A320neo nggabungake teknologi paling anyar kalebu mesin generasi anyar, Sharklets lan enabler efisiensi kabin, sing bisa ngirit tabungan bahan bakar 20 persen.

Kanthi luwih saka 7,300 pesenan sing ditampa saka luwih saka 110 pelanggan wiwit diluncurake ing 2010, Airbus Kulawarga A320neo ngrebut sekitar 60 persen pangsa pasar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov