Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Rilis pers Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Resor World Las Vegas lan mitra Hilton kanggo resort multi-merek anyar

Pilih basa sampeyan
Resor World Las Vegas lan mitra Hilton kanggo resort multi-merek anyar
Resor World Las Vegas lan mitra Hilton kanggo resort multi-merek anyar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Resorts World Las Vegas lan Hilton wis kerja sama kanggo nggabungake telung merek premium Hilton kanggo kaping pisanan nalika resor terpadu US $ 4.3 milyar, sing lagi dikembangake, dibukak ing musim panas 2021. Kemitraan kasebut minangka kesepakatan multi-merek paling gedhe ing perusahaan Hilton. sejarah lan bakal kalebu telung merek premium Hilton, Hilton Hotels & Resorts, LXR lan Conrad, menyang Resorts World Las Vegas. Resor 3,500 kamar kasebut uga bakal dadi bagean saka Hilton Honors, program kesetiaan tamu sing menang kanggo 18 merek sing beda-beda ing Hilton, nawakake akses langsung menyang anggota kanggo entuk manfaat instan kanggo tamu, kalebu opsi pembayaran fleksibel, diskon anggota eksklusif, Digital Key lan liya-liyane .  

"Kanthi komitmen kanggo nemtokake standar hotel mewah ing Las Vegas, wajar yen kita bermitra karo Hilton, pimpinan industri perhotelan global," ujare Scott Sibella, presiden, Resor World Las Vegas. "Hilton ngemot nilai lan keramahan level paling dhuwur sing selaras karo prioritas Resorts World kanggo nggawa pengalaman tamu sing ora padha karo pasar Las Vegas."  

"Kemitraan strategis karo Resorts World Las Vegas negesake komitmen Hilton kanggo ngembangake tilas lan portofolio properti sing luar biasa," ujare Ian Carter, presiden pembangunan global, arsitektur, desain & konstruksi, Hilton. "Iki bakal menehi kesepakatan multi-merek paling gedhe ing sejarah perusahaan, lan kita seneng bisa kerja bareng karo mitra anyar kanggo nggawe pengalaman hotel sing beda ing lokasi sing ora bisa dikalahake kanggo tamu mbesuk lan anggota Hilton Honours."

Bareng, Resorts World lan Hilton nggawa bali intine The Las Vegas Hilton, dadi hotel paling gedhe ing saindenging jagad lan sinonim karo game, konvensi lan hiburan ing Las Vegas, kanthi pangembangan multi-merek iki. Minangka merek Hotel Hotel & Resor bali menyang Strip, Las Vegas Hilton ing Resorts World bakal nggabungake katrampilan industri ing pirang-pirang dekade kanthi tradhisi lan layanan sing luwih dhuwur sajrone Resorts World. Pangembangan iki uga kalebu merek mewah paling anyar ing Hilton, LXR, sing nyedhiyakake properti independen sing ora ana tandhingane, uga karo Conrad, merek mewah modern lan desain maju saka Hilton.

Para tamu bakal duwe akses menyang fasilitas utama resor, kalebu teater canggih 5,000 kapasitas sing bisa di-host kanggo residensi selebriti A lan acara perusahaan; Rapat rapat lan konvensi 350,000 kaki persegi; Komplek kolam renang 220,000 kaki persegi kanthi pitu pengalaman kolam renang sing unik; spa lan pusat fitness; koleksi ekstensif konsep panganan lan omben-omben sing kasual lan apik; lan liya-liyane.

Rincian tambahan babagan proyek kasebut bakal diumumake ing wulan ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov