Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Breaking Brasil Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality India Breaking News Jepang Breaking News News Rusia Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Sentimen lelungan kanggo tujuan Eropa saya akeh

ETC: Sentimen lelungan menyang tujuan Eropa saya akeh
Sentimen lelungan kanggo tujuan Eropa saya akeh
ditulis dening Kepala Editor Tugas

The Komisi Perjalanan Eropa (ETC), Asosiasi Pariwisata Eropa (ETOA), Eurail BV lan Komisi Eropa, dina iki nerbitake Long-Haul Travel Barometer (LHTB) paling anyar, sing nuduhake manawa sentimen lelungan menyang Eropa antara Januari-April 2020 positif ing enem pasar utama ing luar negeri - Brasil, China, India , Jepang, Rusia lan AS.

Barometer nyedhiyakake sektor pariwisata Eropa kanthi indikasi awal babagan minat lelungan ing pasar kasebut lan menehi cahya babagan preferensi, motivasi lan alangan para wisatawan sing ana gandhengane karo preinan ing Eropa ing jangka pendek. Wawasan adhedhasar data sing diklumpukake ing Desember 2019.

Temokake Kunci:

  • Asil nyoroti daya tarik Eropa kanggo para turis Tiongkok, ing ngendi indeks sentimen tekan 119p. Nanging, langkah-langkah sing dilebokake kanggo ngemot virus (kayata larangan lelungan, penerbangan sing ditanggepi lan layanan kereta api) wis nambah lan wis nyuda perjalanan internasional lan domestik Tiongkok. Pengaruh wabah saiki lagi diukur.

Apa sing dikarepake para plancong saka plancongan ing wulan Januari - April menyang Eropa?

Sejarah Eropa sing sugih banget, budaya gastronomis lan pemandangan alam nyebabake minat lelungan akeh wong Brasil sing arep ngunjungi Eropa taun iki. Kira-kira saprotelon saka responden Brasil (34%) ujar manawa ngira luwih saka € 200 saben dina kanggo kegiyatan kasebut, dene udakara waktu kira-kira kira-kira € 100-200 utawa € 50-100. Setengah wong Brasil arep mbuwang antarane 7 nganti 14 bengi ing Eropa, lan luwih seneng ngunjungi negara kurang, rata-rata 2.3 negara. Portugal tetep dhuwur ing dhaptar prioritas tujuan kanthi 44% responden sing pengin ngunjungi negara kasebut.

Minangka kanggo para pelancong saka AS, responden nuduhake manawa Prancis (36%), Italia (30%), Jerman (19%), Inggris (18%) lan Spanyol (15%) nggawe limang tujuan utama pilihan kanggo dialami Sejarah, budaya lan pemandangan alam Eropa. Umume wong Amerika pengin ngenteni nganti rong minggu ing Eropa kanthi 63% wisatawan sing ngrencanakake njelajah rata-rata 2.4 negara. Ing babagan pangeluaran, 62% antisipasi bakal mbuwang antarane € 50- € 200 saben dina.

Para responden Rusia nduwe minat supaya bisa melu gaya urip lokal sing dituju, luwih seneng pengalaman petualangan sing "alon" sing ngidini dheweke njelajah papan sing adoh ing Eropa. Miturut responden, mayoritas (70%) lelungan Rusia menyang Eropa sajrone patang wulan sabanjure bisa uga berlangsung antara 7 nganti 14 dina lan kalebu kunjungan menyang 2 negara Eropa. Anggaran saben dina sing diantisipasi beda-beda, kanthi 32% responden sing arep mbuwang antarane € 50-100 saben dina, 27% ngarepake mbuwang luwih saka € 200 saben dina, lan 21% ngrancang mbuwang antarane € 100-200 saben dina. 

Musim musim salju / musim semi iki, para pelancong India ngrencanakake menyang tujuan sing misuwur amarga kegiatan olahraga alam lan musim salju. Adhedhasar minat kasebut, Austria (40%), Jerman (33%), Prancis (32%), Italia (20%) lan Swiss (16%) dadi dhaptar utama tujuane. Motivasi kuat liyane kanggo ngunjungi Eropa yaiku kemungkinan nindakake plancongan multi-negara. Sajrone patang wulan sabanjure, umume responden India (67%) ngrencanakake ngenteni nganti 2 minggu ing Eropa lan ngunjungi rata-rata 3 negara. Saklawasé setengah responden (47%) arep mbuwang antarane € 100-200 saben dina, kalebu akomodasi, kegiatan mangan lan hiburan.

Terkenal karo masakan khas dhewe, ora kaget yen turis Jepang wis nuduhake minat karo pengalaman kuliner Eropa. Warisan budaya lan sejarah, mujur nengen alam lan urip kutha uga kalebu aset paling apik ing Eropa ing para pelancong saka Jepang. Udakara setengah (48%) responden sing arep ngunjungi Eropa sajrone patang wulan mbesuk, rencana tetep nganti 14 wengi, dene 43% ngarepake tetep kurang saka 7 wengi. Rata-rata, turis Jepang nganggep ngunjungi 2 tujuan Eropa sajrone plancongan. Minangka anggaran saben dinane, 39% mbuwang prabawa antarane € 100-200, 28% € 50-100, lan 21% rencana mbuwang luwih saka € 200. Tujuan sing paling populer kanggo dikunjungi yaiku Jerman, Italia, Austria lan Inggris.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov