24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Four Seasons Hotel Prague ngumumake General Manager anyar

Four Seasons Hotel Prague ngumumake General Manager anyar
Four Seasons Hotel Prague ngumumake janjian saka Martin Dell dadi General Manager anyar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Four Seasons Hotel Prague ngumumake janjian saka Martin Dell dadi General Manager anyar. Peran anyar kasebut kalebu jabatan paling anyar minangka Manajer Resor ing Four Seasons Resort Maui, Hawaii.

Lair lan diwasa ing Republik Ceko, Martin nyedhiyakake pengalaman keramahan global kanggo peran anyar minangka General Manager ing Prague. Dheweke miwiti karir ing Grandhotel Pupp sing apik ing Karlovy Vary, sadurunge entuk katrampilan lan pengalaman hotel kanthi akeh postingan ing Sydney, Hong Kong, lan Doha. Hubungane Martin karo Four Seasons diwiwiti ing taun 2010 ing Regent Singapore (biyen dadi hotel Four Seasons).

Martin nduweni gelar sarjana Bisnis lan Manajemen Hotel saka William Blue Hospitality School ing Sydney, Australia. Dheweke uga entuk sertifikasi sommelier saka Wine Academy, Valtice, Republik Ceko. Dikenal kanthi katrampilan kepemimpinan lan pengalaman manajemen sing kuat, Martin uga melu nggawe toko panganan lan minuman bergengsi. Pakaryan ing Manhattan Bar ing Regent Singapore ngasilake akeh penghargaan; ana ing nomer telu ing 50 Bar Terbaik Dunia lan njupuk posisi paling dhuwur ing Asia.

"Iku kabeh babagan ngrasakake apa sing kita lakoni. Budaya kerja sing sehat, semangat lan dedikasi bebarengan nggawe resep rahasia kanggo sukses. Aku nindakake kabeh cara kanggo ndhukung kabeh karyawan ing pembangunan, mbantu supaya bisa ngluwihi target. Bareng, kita bakal nggawe momen ajaib kanggo para tamu lan nuduhake Prague paling apik. " Martin dihargai amarga pengaruh positif marang karyawan lan tamu, energi sing tular, pola pikir kreatif lan pendekatan langsung ing operasi saben dinane.

Martin uga seneng teka ing omah. “Sawise meh rong puluh taun kepungkur, aku seneng bisa bali menyang Republik Ceko. Aku ora sabar ngenteni ilmu lan pengalaman karo kanca kolega anyar lan hotelier generasi sabanjure. Dadi hoteler minangka cara urip, dadi dadi Manajer Umum Ceko kaping pisanan Four Seasons Hotel Prague pancen pancen impenku tenan. ”

Ing wektu luang, Martin kepengin banget nemokake restoran lan bar ing Prague, ndhukung tim hoki favorit, lan njelajah tlaga lan gunung-gunung Republik Ceko karo garwane Jana lan anak loro, putri Stella lan putra Luca.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov