Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya News Rilis pers Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Etihad Airways ngluncurake penerbangan khusus Ramadhan saka Abu Dhabi menyang Arab Saudi

Etihad Airways ngluncurake penerbangan khusus Ramadhan saka Abu Dhabi menyang Arab Saudi
Etihad Airways ngluncurake penerbangan khusus Ramadhan saka Abu Dhabi menyang Arab Saudi
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Etihad Airways, maskapai nasional UAE, bakal maneh mbukak penerbangan saben dina antara emirat kutha paling gedhe nomer loro Abu Dhabi, Al Ain, lan Jeddah ing Kerajaan Arab Saudi sajrone sepuluh dina pungkasan Ramadhan. Maskapai kasebut bakal ngoperasikake penerbangan wiwit 14 Mei nganti 23 Mei kanggo memenuhi panjaluk nalika periode lelungan agama sing sibuk.

Penerbangan kasebut, sing bakal dioperasikake karo Airbus A320 kelas loro, wis tepat wektu kanggo nawakake pelanggan ing Al Ain kanthi mangkat sing cocog ing arah kasebut.

Layanan unik kasebut, pisanan diluncurake taun lalu, nuduhake komitmen Etihad marang 'Oasis City' sing penting budaya lan strategis, sing dadi bagean saka akeh basis pelanggan nasional maskapai, lan para karyawan sing kerja ing Etihad Fasilitas pelatihan pilot ab-initio Training Aviation, lan Pusat Kontak UAE sing menang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov