Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Mewah News Rilis pers Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Manajemen Perjalanan Perusahaan ngarani Apartemen Servis CAP Worldwide minangka mitra akomodasi alternatif & akomodasi alternatif taun 2020

Manajemen Perjalanan Perusahaan ngarani Apartemen Servis CAP Worldwide minangka mitra akomodasi alternatif & akomodasi alternatif taun 2020
Manajemen Perjalanan Perusahaan ngarani Apartemen Servis CAP Worldwide minangka mitra akomodasi alternatif & akomodasi alternatif taun 2020
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Manajemen Perjalanan Perusahaan (CTM) dina iki ngumumake kemitraan resmi karo CAP Worldwide (CAP) ing taun 2020 kanggo nyedhiyakake jangka panjang, apartemen layanan, perumahan perusahaan lan akomodasi alternatif kanggo portofolio klien sing tuwuh.

Manajemen Perjalanan Perusahaan (CTM) nuduhake inovasi luwih lanjut babagan layanan sing wis misuwur ing saindenging jagad kanthi bermitra karo gangguan anyar lan nyenengake ing arena panginepan global - mayoritas wanita sing duwe lan ngatur bisnis - CAP Worldwide.

Penny Munn, Kepala Pasokan Eropa ing CTM ujar 'Kita nggolek mitra sing bakal bisa kerja bareng karo kita kanggo ngetrapake nilai sing luar biasa ing saben langkah lelungan liwat tabungan sing luwih gedhe, efisiensi sing luwih apik lan keamanan maksimum. CAP Worldwide pancen cocog kanggo CTM kanthi tim kepemimpinan sing berpengalaman lan dipercaya, dipimpin dening Jo Layton '.

Jo Layton, CEO lan Direktur CAP nambahake 'Tim kepemimpinan CAP nyedhiyakake pendekatan anyar menyang pasar lan transparan, jujur ​​lan duwe pengetahuan. Kita ngirim gabungan saka wong lan teknologi sing paling gampang, efektif lan gampang digunakake kanggo nggawe program paling apik kanggo para klien. Layton nambahake 'Ing CAP - tujuan pungkasan kita aman lan seneng lelungan, tim CAP ngupayakake terus-terusan ing sektor kita kanggo menehi kesadharan global babagan kesehatan, keamanan, keamanan, lingkungan lan kesejahteraan wisatawan, tujuan sing kita kenal minangka bareng sesanti CTM '.

CTM wis nyuda kenaikan pinunjul kanggo solusi tetep kanggo portofolio klien sing saya akeh.

CEO Debbie Carling, ing CTM nambahake 'Kita bangga terus maju lan ngluwihi harapan industri lan nyetel standar anyar kanthi konsisten sing nambah status pemenang multi-penghargaan. Kita ngerti manawa tim maju CAP, World sing berpengalaman banget dadi mitra sing paling apik kanggo mbantu CTM nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para klien. Kita seneng nambah CAP Worldwide menyang jaringan mitra sing disenengi '

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov