Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Macan Watesan Seychelles Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Industri Rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Tahunan Seychelles Roadshow nyenengake para mitra ing kutha-kutha Brasil

Pilih basa sampeyan
Tahunan Seychelles Roadshow nyenengake para mitra ing kutha-kutha Brasil
Seychelles Roadshow
ditulis dening editor

Ing minggu kapindho Februari, ing Dewan Pariwisata Seychelles (STB) lan mitra nampilake tujuan eksotik sing apik sajrone Seychelles Roadshow khusus taun ing Brasil.

Kegiatan promosi intensif 3 dina kasebut nggawa delegasi Seychelles dinamis menyang Brasilia, Belo Horizonte lan Sao Paulo, nalika ketemu karo mitra Brasil lan nganakake macem-macem kegiatan informasi babagan tujuan kasebut. 

Delegasi sing dipimpin tim STB ing Brasil kalebu klompok penyedia layanan lokal sing beda-beda pilihan liburan kanggo pasar Brasil.

Industri hotel melu partisipasi Hilton Seychelles, Constance Hotels lan Tsogo Sun (MAIA Luxury Resort and Paradise Sun), dene Layanan Travel Creole lan Summer Rain Tours makili Perusahaan Manajemen Tujuan lan pungkasane Coco Charter Seychelles, perusahaan kapal pesiar mewah.

Ing kutha Brasilia, delegasi Seychelles ketemu karo 26 agen perjalanan lan operator tur sajrone papan sing ora resmi, sing kalebu sarapan lan bisnis karo mitra lokal. Sajrone acara Seychelles Roadshow iki, para profesional diajak nonton presentasi babagan tujuan, kemungkinan lan pengalaman, uga video wong sing wis ngunjungi negara kasebut.

Ing kutha Belo Horizonte, ing endi delegasi lelungan, format acara tetep padha lan kalebu 28 profesional pariwisata.

Ngirit sing paling apik kanggo pungkasan, kutha Sao Paulo nyedhiyakake platform sing luwih gedhe kanggo acara kasebut amarga perwakilan Emirat lan Ethiopian Airlines lan Piagam Premium perusahaan kapal pesiar ana bareng delegasi pulau kasebut. Nggawe maneh rasa Seychelles, acara kasebut kedadeyan ing bar Lar Mar, sing nduweni swasana pantai, kanggo nggawa iklim tropis Seychelles menyang kutha Brasil.

Kanthi sikil ing pasir, 46 tamu sing melu acara kasebut seneng ngobrol karo wartawan Andrea Miramontes lan pengaruh influencer Rangel Vilas Boas babagan pengalaman ing Seychelles Pungkasane, ana meja kerja bisnis karo kabeh mitra.

Nambahake tujuan Seychelles ing wilayah-wilayah berbahasa Portugis, acara São Paulo disiarake langsung ing platform E-pembelajaran YouTube GVA. 

Warta liyane babagan Seychelles.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.