24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Rilis pers Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

United, Chase lan Visa ngumumake perpanjangan program kertu kredit United MileagePlus

United, Chase lan Visa ngumumake perpanjangan program kertu kredit United MileagePlus
United, Chase lan Visa ngumumake perpanjangan program kertu kredit United MileagePlus
ditulis dening Kepala Editor Tugas

United Airlines, Layanan Chase Card lan Visa dina iki ngumumake ekstensi pirang-pirang taun program kertu kredit United MileagePlus. Ekstensi kasebut terus hubungan luwih saka 30 taun ing antarane penerbit kertu nomer siji ing AS, maskapai penerbangan AS kanthi layanan menyang kutha-kutha AS lan umume negara ing saindenging jagad lan pimpinan digital babagan pambayaran digital.

Kesepakatan kasebut, wiwit taun 2029, dibangun ing salah sawijining portofolio kertu merek merek paling kuat ing industri kanthi pitung kuartal berturut-turut rong digit kaping pindho taun suwene lan sejarah sing dawa kanggo nyedhiyakake para anggota kertu kanthi mupangat ekstra sing menehi hadiah kanggo wong-wong sing plancongan ing United jaringan rute global.

"Airlines, Chase lan Visa duwe kemitraan sing dawa banget sing menehi mupangat utama kanggo para pelanggan supaya bisa entuk manfaat saka lelungan, kanthi ngasilake nilai sing kuat kanggo bisnis masing-masing, ”ujare Luc Bondar, wakil presiden Kesetiaan United. "Ekstensi iki nguatake hubungan karo mitra ing Chase lan Visa lan dikarepake bisa tuwuh ing portofolio kertu kredit sing misuwur ing industri, ningkatake pengalaman lelungan karo para pemegang kertu lan nyedhiyakake luwih akeh kesempatan kanggo entuk lan ngatasi mil kanthi gampang kanggo lelungan jaringan rute industri utama United. ”

"Kita seneng ngluwihi hubungan sing wis puluhan taun karo United lan Visa supaya bisa menehi nilai luwih akeh kanggo anggota kertu gabungan," ujare Ed Olebe, presiden Chase Co-Brand Cards. "Program kasebut nduweni kesetiaan anggota kertu sing jero lan momentum hebat, kanthi penawaran lan pengalaman anyar sing apik kanggo para pelanggan supaya bisa ditunggu ing taun 2020 lan sabanjure."

Persetujuan kasebut bakal digawe ing salah sawijining portofolio kertu merek paling kuat ing saindenging jagad, kanthi pelanggan premium ing pasar premium. Portofolio kertu kalebu Kertu Bisnis United anyar, Kertu United Explorer, Kertu United Club, Kertu Bisnis United Club lan United TravelBank Card. Pelanggan sing lelungan nganggo kertu kredit MileagePlus sing layak duwe akses menyang mupangat sing nggawe jaringan rute utama ing United dadi luwih apik tinimbang kalebu fasilitas kayata tas gratis, boarding prioritas lan bathi jarak tempuh saben dina mbuwang.

"Visa bangga bisa nambah kemitraan karo United lan Chase kanggo nggawa entuk manfaat kertu lan pengalaman lelungan paling apik ing para pemegang kertu," ujare Kirk Stuart, wakil presiden senior, kepala Merchant Amerika Utara ing Visa. "Kita ngarep-arep bisa nggayuh sukses ing program kanggo menehi nilai luwih akeh, ningkatake keterlibatan pemegang kertu lan nggawe pengalaman mbayar sing migunani."

Awal taun iki, United lan Chase ngluncurake kertu Bisnis anyar lan ngrayakake bonus paling dhuwur kanggo kabeh kertu merek United kanggo pertama kaline. Ing taun 2018, United lan Chase ngluncurake kertu United Explorer sing menang, kanthi entuk manfaat sing luwih apik ing kelas kalebu nganti $ 100 Global Entry utawa kredit pratelan Pre-Check TSA lan penghasilan 2X kanggo hotel lan tuku restoran.

United uga terus investasi kanggo nggawe MileagePlus dadi program loyalitas utama kanggo para anggotane. Taun kepungkur maskapai kasebut ngumumake manawa mil MileagePlus ora bakal entek lan ngumumake kemitraan karo CLEAR kanggo nawakake anggota gratis lan diskon kanggo anggota MileagePlus. United uga ngenalake PlusPoints, entuk manfaat upgrade industri anyar kanggo anggota Premier.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov