24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Iran Breaking News Warta Breaking Libanon News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Libanon nyuda penerbangan menyang Iran amarga Coronavirus

Draft otomatis
leb
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Libanon nyuda penerbangan saka Beirut menyang Teheran lan Kutha liyane kanthi kasus virus corona sing dikonfirmasi.

Loro maskapai penerbangan Iran, Iran Air lan Mahan Air, duwe penerbangan loro saben dina antarane Iran lan Libanon. Penumpange biasane plancongan kanggo tujuan agama. 

Keputusan kanggo nyakup Iran dijupuk sawise warga negara Lebanon, sing lelungan saka kutha Qom menyang Beirut, didiagnosis kena virus kasebut. Pejabat Lebanon njaluk 150 penumpang pesawat kasebut dadi karantina dhewe suwene 14 dina wiwit tanggal ninggalake Iran. 

Menteri Kesehatan Iran, dina Jumuah, nglaporake rong korban mati maneh ing 13 kasus diagnosis virus COVID-19 sing anyar, tikel tikel tikel ing negara kasebut. Virus iki uga wis nyebar ing UEA, Mesir lan Israel. 

Ewonan wong Lebanon lelungan menyang Iran saben taun kanggo ngunjungi situs suci Syiah ing Qom lan kutha-kutha liyane.

Dr. Abdulrahman Al-Bizri, spesialis penyakit infeksi lan anggota unit darurat sing dibentuk kanggo ngatasi panyebaran virus ing Libanon, ujar manawa luwih becik beku sawetara penerbangan menyang situs-situs agama Iran isih ana tantangan.

Deteksi virus corona wis nglimputi prastawa liyane ing Libanon, kayata tekane rame-rame lan perjuangan pemerintah koalisi anyar kanggo ngrampungake krisis sosial lan politik negara kasebut.

Perdana Menteri Hassan Diab dadi ketua rapat babagan panyebaran virus corona. Rapat kasebut njaluk langkah-langkah ketat ing bandara Beirut lan kabeh stasiun nyebrang tapel wates, karo sing nekani wong supaya ora gupuh. 

Menteri Ekonomi Libanon Raoul Neama ngetokake keputusan sing ngalangi ekspor piranti, peralatan, utawa peralatan proteksi pribadi medis saka penyakit infeksi nganti luwih dingerteni.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.