Kelompok pariwisata Glasgow 'kudu dadi model kanggo Skotlandia'

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

(TVLW) - Sukses GLASGOW kanggo nggawe kemitraan publik-pribadi kanggo ningkatake pariwisata kudu dadi model kanggo kabeh Skotlandia, ujare kepala eksekutif Forum Pariwisata Skotlandia (STF) wingi.

Ngomong sawise seminar babagan pariwisata acara, Iain Herbert muji Grup Pariwisata Strategi Pariwisata Glasgow, sing wis target narik sejuta turis saben taun ing taun 2016.

Print Friendly, PDF & Email

(TVLW) - Sukses GLASGOW kanggo nggawe kemitraan publik-pribadi kanggo ningkatake pariwisata kudu dadi model kanggo kabeh Skotlandia, ujare kepala eksekutif Forum Pariwisata Skotlandia (STF) wingi.

Ngomong sawise seminar babagan pariwisata acara, Iain Herbert muji Grup Pariwisata Strategi Pariwisata Glasgow, sing wis target narik sejuta turis saben taun ing taun 2016.

Herbert ujar: "Aku mikir ana akeh minat ing jenis pendekatan mandeg sing wis dirintisake Glasgow.

"Ana argumen kanggo mbukak kabeh pariwisata ing Skotlandia kanthi basis sing padha, lan pamrentah anyar ngupayakake kanthi ngilangi lanskap.

Wulan kepungkur, Glasgow nerbitake strategi pariwisata kanggo periode nganti 2016, dibangun ing saindenging merek "Skotlandia kanthi Gaya", sing nggawe target nganti 80 persen tuwuhing penghasilan ing tanggal kasebut, uga nambah lapangan kerja sing gegandhengan karo pariwisata nganti 40,000 , lan nambah kapasitas hotel utama dadi 3,000 kamar.

Herbert nambahake: "Ana mupangat sing jelas kanggo para investor yen duwe badan siji sing bisa ditangani, lan sesanti sepuluh taun kasebut menehi fokus marang para warga ing reposisi Glasgow lan investasi sing dibutuhake kanggo nggayuh babagan lahan sing kasedhiya kanthi garis besar idin ijin kanggo hotel. Pendekatan semacam iki nggawe gampang kanggo wong sing golek investasi. ”

Grup Pemandu Strategi Pariwisata Glasgow kalebu dewan kutha, VisitScotland, Skotlandia Perusahaan Glasgow, Kamar Dagang Glasgow lan Biro Pemasaran Kota Glasgow, perusahaan swasta nirlaba sing dibiayai dening dewan lokal sing tanggung jawab kanggo konvensi, acara, rapat lan penjualan pameran , uga kampanye branding kutha.

Print Friendly, PDF & Email