Ngilangi Warta Eropa Breaking Italia News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Fashion Warta Mewah Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pariwisata Venesia mungkasi Karnaval ngirim tamu mulih

Pariwisata Venesia mungkasi Karnaval ngirim tamu mulih
vencar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Warga Italia lan pengunjung sing siyap-siyap rawuh ing sisa Karnaval Venesia utawa minggu Milan Fashion bakal kaget nalika tangi dina Senen esuk. Kaya sing dilaporake ing eTurboNews wingi, loro kutha uga Italia are ing tandha dhuwur wedi nyebarake virus Corona.

The Carnival of Venice minangka festival taunan sing dianakake ing Venice, Italia. Ing karnaval dipungkasi kanthi perayaan Kristen ing Puasa, patang puluh dina sadurunge Paskah, ing dina Selasa Shrove dina sadurunge Rebo Ash. Festival kasebut misuwur ing saindenging jagad amarga topeng sing rumit.

Venice isih kari rong dina maneh, lan isih mandheg mandheg mandheg. Pejabat saiki njaluk kabeh wong mulih. Pembatalan acara tradisional iki lan penghasilan utama pariwisata minangka pukulan kanggo Kutha Venesia, kanggo tradhisi lan pariwisata kanggo Italia.

Pariwisata Venesia mungkasi Karnaval ngirim tamu mulih
minggu fashion milan



270 km adoh saka Venesia, Milan siyap-siyap kanggo dina terakhir sing terkenal Minggu Fashion dina Senen. Pejabat ing kutha paling gedhe nomer loro ing Italia Lor mbatalake acara dina Senen ing sekitar Fashionweek.

Keprigelan babagan akeh kasus coronavirus ing Italia nyebabake keputusan angel iki. Luwih aman tinimbang ngapura uga dadi tren ing Italia, kaya ing pirang-pirang wilayah ing jaman saiki.

Jumlah kasus sing dikonfirmasi ing Italia mundhak dadi 157, dadi fokus infeksi paling gedhe ing Eropa. Telung wong wis tiwas. Pejabat ing Italia kuwatir amarga durung bisa nglacak sumber virus sing katon nyebar kanthi cepet ing sisih lor negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.