24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Denmark Breaking News News Warta Breaking Norwegia Swedia Breaking News Teknologi transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

SAS paling dhuwur ing Fly Quiet and Green

Draft otomatis
sas
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Scandinavian Airlines System (SAS) menang ing posisi paling dhuwur ing tabel liga 'Fly Quiet and Green' kanggo Q4. Maskapai kasebut saiki wis nyekel posisi tiang telung kuartal berturut-turut, sing negesake upaya maskapai kanggo ningkatake kinerja operasional lan investasi ing A320neos sing luwih ijo lan luwih tenang.

A320neos wis ngowahi tip swiwi, nyuda bahan bakar lan supaya bisa mabur luwih efisien. Pesawat generasi sabanjure nggawe pitung persen penerbangan saka Heathrow lan digunakake dening wolung maskapai penerbangan sing adhedhasar ing bandara kalebu British Airways, SAS, Lufthansa, Air Malta, Iberia lan TAP, sing kabeh ana ing 20 teratas kuartal iki Tabel liga 'Fly Quiet and Green'.   

SAS ditututi kanthi rapet dening Air Malta, sing munggah ing posisi kaping telu nganti kaping pindho ing kuartal pungkasan taun 2020. Air Malta uga wis nggunakake A320neos anyar ing taun 2019 lan maskapai kasebut uga njaga kinerja operasional sing kuat kanthi nindakake terus-terusan Pendekatan sing pantes lan ngindhari kedatangan sing pungkasan utawa awal. Oman Air nomer telu ing Q4, lan dadi maskapai penerbangan jarak jauh paling kuat ing bandara.

Penggerak paling gedhe kanggo Q4 yaiku Austrian Airlines sing munggah 16 papan, saka papan nomer 28 menyang posisi kaping 12. Investasi maskapai ing A320 wis ngunggahake skor kanthi signifikan, ditambah karo nyuda saingan pungkasan lan awal sing mbantu ndandani.

Heathrow dadi salah sawijining pusat penerbangan pertama ing donya sing dadi netral karbon, amarga infrastruktur, lan saiki bandara hub bakal luwih maju dadi sing pertama target karbon nol ing pertengahan 2030. Heathrow dadi salah sawijining pusat penerbangan pertama sing dadi netral karbon, amarga prasarana, lan saiki bandara hub bakal luwih maju, dadi sing pertama nggawe rencana kanggo nul karbon. Rencana kasebut negesake investasi Heathrow sing bakal terus digawe ing prasarana, uga kepiye bandara bakal kerja sama karo mitra bisnis lan industri kanggo mbantu operasi dekarbonasi lan operasi darat.

CEO London Heathrow, John Holland-Kaye ujar: "Sajrone dasawarsa kepungkur, Heathrow nggawe dhasar pertumbuhan netral karbon kanthi nggawe tabel liga Fly Quiet lan Green, investasi ing restorasi lahan gambut Inggris kanggo ngimbangi emisi lan miwiti kerja ing modernisasi ruang udara sing bakal nyuda emisi nalika mabur. Penerbangan minangka kekuwatan sing apik lan kita kerja sama karo industri kanggo mesthekake yen emisi net nol ing taun 2050. ”

Lars Andersen Resare, Kepala Kelestarian ing SAS, nambahake:

"SAS komitmen kanggo nyuda emisi 25 persen ing taun 2030 lan terus-terusan ngembangake produk lan layanan sing luwih berkelanjutan. Tanpa staf sing darmabakti lan karya sing hebat, ing kabeh operasi, iki ora bakal bisa ditindakake. ”

Meja liga Fly Quiet lan Green mbantu ngatasi masalah iki ing taun 2014 lan wiwit saiki duwe peran penting ing transformasi armada ing Heathrow. Penggantian jinis pesawat sing luwih lawas dadi sing luwih anyar, luwih resik lan luwih tenang kayata A350, A320neos lan 787 Dreamliners wis nyuda skor CAEP bandara (standar emisi) kanthi kaping telune. Metrik operasional uga duwe peran gedhe kanggo nyedhiyakake istirahat kanggo komunitas lokal kanthi akeh maskapai penerbangan sing ningkatake trek tetep lan nggunakake Pendhasilan Keturunan Terus-terusan.

Informasi babagan program Fly Quiet and Green, bebarengan karo tabel saiki lan rangking sadurunge bisa ditemokake ing kene: http://www.heathrowflyquietandgreen.com/

TIKP keplok SAS.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.