Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia News Rilis pers Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Bandara Prague ngluncurake stream landasan langsung kanthi resolusi dhuwur

Bandara Prague ngluncurake stream landasan langsung kanthi resolusi dhuwur
Bandara Prague ngluncurake stream landasan langsung kanthi resolusi dhuwur
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Nonton apa sing kedadeyan ing Bandara Prague langsung dadi luwih gampang. Proyek unik bubar diluncurake: live stream anyar saka kamera web kanthi resolusi dhuwur sing nangkep kedadeyan ing Runway 06/24. Siaran kasebut diiringi nganyari babagan kedatangan lan keberangkatan lan bandara kasebut uga bakal nuduhake representasi visual pendaratan pesawat bersejarah ing platform media sosial. Aliran langsung bisa dideleng ing Mall.tv lan saluran YouTube Prague Airport.

"Aku seneng banget bareng karo Mall.tv bisa ningkatake kualitas streaming saka Runway 06/24. Streaming langsung pancen misuwur ing antarane para pamirsa lan aku percaya manawa video kanthi kualitas apik bakal nambah minat lalu lintas udhara lan kepiye cara kerja bandara, "ujare Ondrej Svoboda, Manajer Pemasaran lan Identitas Perusahaan ing Bandara Prague.

Kamera kanggo streaming langsung saka Main Runway 06/24 asline dununge meh rong kilometer saka landasan pacu kasebut. Saiki wis cedhak karo landasan pacu (nalika manuk gagak mabur, udakara 520 meter) lan video kasebut ditularake ing Full HD. Iki bisa ditampilake luwih rinci lan menehi livestream sing luwih dhuwur. Cuaca sing ora apik ora dadi komplikasi maneh, amarga webcam wis ngisi lensa lensa sing ngilangi tetes udan lan gangguan liyane.

Siaran langsung dilengkapi swara pilot sing komunikasi karo menara kontrol lan infografis babagan informasi lalu lintas udara saiki. Kabeh wong sing nonton langsung bisa nampa informasi rinci babagan kedadeyan lan keberangkatan sing dikarepake. Dheweke uga bakal ngerti babagan jinis pesawat lan maskapai apa asal usul utawa tujuane pesawat kasebut. "Fitur anyar sing menarik yaiku simulasi pendaratan, sing bakal ditampilake kanthi rutin ing platform media sosial. Masyarakat bakal bisa ngelingi pesawat pertama sing teka ing landasan pacu ing Bandara Prague-Ruzyne sing anyar tanggal 5 April 1937. Ing level internasional, iki minangka proyek unik lan kesempatan sing apik kanggo kabeh penggemar penerbangan, "tambah Ondrej Svoboda saka Bandara Prague. Video cendhak saka pendaratan pesawat simulasi bakal kasedhiya ing wulan Februari lan Maret.

Webcam langsung sing disiarake ing HD lengkap bisa dideleng ing saluran YouTube Prague Airport lan situs web Mall.tv. “Aliran langsung saka Bandara Prague kalebu salah sawijining stream paling populer 18 sing ora kasedhiya sing saiki kasedhiya. Pamirso wis ngenteni 600,00 jam kanggo nonton lan para penggemar paling gedhe nyambung menyang webcam nganti 150 kaping saben wulan. Aku seneng bisa nggawe pengalaman nonton dadi luwih nyenengake saiki, "ujare Lukas Zahor, Head Producer saka Mall.tv, sing nggunakake solusi teknologi streaming sing disedhiyakake dening Taktiq Komunikasi.

Sampeyan uga bisa nyedhaki pesawat yen sampeyan ngadeg ing salah sawijining platform ndeleng sing ana ing cedhak bandara, yaiku ing Hostivice lan Knezeves. Langsung ing bandara, sampeyan bakal nemokake dek pengamatan saka ngendi sampeyan bisa ndeleng lalu lintas bandara. Paling ora, nanging paling ora, Bandara Prague ngatur wisata rutin sing nggawa sampeyan menyang lapangan udara utawa ing mburi layar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov