Asosiasi Warta Breaking News Hong Kong Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments Warta Industri Rapat News wong tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Hong Kong mompa $ 130 yuta ing pameran lan industri konvensi sing lara virus corona

Pilih basa sampeyan
Hong Kong mompa $ 130 yuta ing pameran lan industri konvensi sing lara virus corona
Hong Kong mompa $ 130 yuta ing pameran lan industri konvensi sing lara virus corona
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pusat Pameran lan Pameran Hong Kong (Management) Limited, perusahaan manajemen pribadi profesional sing tanggung jawab kanggo operasi saben dina Pusat Konvensi lan Pameran Hong Kong, ngumumake langkah revitalisasi paling anyar sing diwiwiti dening Pamrentah Wilayah Administrasi Khusus Hong Kong (HKSAR) kanggo ndhukung industri pameran lan konvensi.

Subsidi luwih saka HK $ 1,020 yuta (US $ 130 yuta) bakal disuntikake kanggo menehi subsidi lan pamrentah lan peserta konvensi, kanggo nguatake reputasi Hong Kong dadi ibukutha Asia.

Monica Lee-Müller, Direktur Manajemen HML, ujar, "HML ngapresiasi dhukungan finansial saka Pamrentah HKSAR, sing dadi langkah relief tepat waktu kanggo industri sing wis kena pengaruh kegiatan umum ing paruh kapindho 2019 lan bubar wabah novel coronavirus (Covid19). Iki ngakoni kontribusi pinunjul saka industri pameran lan konvensi kanggo ekonomi Hong Kong, lan ngirim pesen positif kanggo penyelenggara acara internasional manawa Hong Kong nampani bali. Kita yakin manawa tumindak kasebut bakal nyengkuyung para panitia kanthi acara sing ditundha kanggo konfirmasi jadwal sing anyar, lan penyelenggara anyar kanggo konfirmasi rencana kasebut. "

Skema iki bakal nyengkuyung para penyelenggara acara kanthi biaya sewa papan 100%, kanggo kabeh pameran lan konvensi internasional (kanthi luwih saka 400 peserta lan paling ora 50% saka njaba Hong Kong) sing dianakake ing Pusat Konvensi lan Pusat Hong Kong lan papan utama liyane ing Hong Kong sajrone 12 wulan. Tanggal implementasi skema kasebut bakal diumumake mengko. Langkah kasebut mesthi bakal ngatasi tekanan finansial saka penyelenggara acara, sing akeh ngentekake biaya pemasaran lan logistik kanggo njaga para peserta pameran lan njamin supaya kelancaran acara kasebut.

Peserta pameran lan delegasi konferensi sing melu pameran lan konvensi utama (kanthi luwih saka 400 peserta) sing diatur dening Dewan Pengembangan Perdagangan Hong Kong bakal dibiayai 50% saka biaya partisipasi (tundhuk HK $ 10,000 (US $ 1,280)) kanggo 12- wektu wulan.

Wiwit pecah novel coronavirus, sawetara pameran lan konferensi ing HKCEC sing asline dijadwalake wulan Februari nganti April 2020 wis ditundha utawa dibatalake. HML wis kerja bareng karo para penyelenggara acara lan ngleksanakake keluwesan kanggo jadwal maneh sabisa-bisa.   

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov