24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Rilis pers Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Etihad Airways ngenalake TravelPass

Etihad Airways ngenalake TravelPass
Etihad Airways ngenalake TravelPass
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Etihad Airways ngumumake kemitraan karo pangembang teknologi Norwegia Braathens IT, kanggo ngembangake TravelPass, solusi lelungan inovatif sing wiwitane ditujukan kanggo para turis perusahaan lan sering sing diluncurake ing taun iki.

Teknologi TravelPass sing anyar nyedhiyakake solusi lelungan adhedhasar langganan, saengga Etihad nawakake fleksibel lan tamune tamu kanthi gampang kanthi pengaturan perjalanan sing rutin lan bola-bali. Pelanggan bisa tuku TravelPass kanthi jumlah lelungan utawa wektu lelungan tartamtu tinimbang tuku penerbangan siji-siji.

Lelungan adhedhasar lengganan minangka warta apik kanggo industri penerbangan amarga menehi pilihan kanggo para pelanggan ing antawisipun lelungan prabayar lan opsi pituwas-pitunjuk, kanggo ngrampungake panjaluk fleksibilitas, gampang pesenan lan manajemen lelungan sing hemat biaya.

Robin Kamark, Kepala Petugas Komersial, Klompok Penerbangan Etihad, ujar: "Teknologi TravelPass sing inovatif nawakake pengalaman pesenan revolusioner kanggo perusahaan korporat lan klien sing uga bakal mlebu program flyer Etihad Tamu sing menang. Kanthi nyederhanakake proses lelungan kanthi mung sawetara klik, tamu duwe transaksi sing lancar liwat platform sing nyimpen kabeh rincian sampeyan ing sak papan, menehi keluwesan kanggo nggawe pangowahan tanpa pesenan lan menehi pilihan kanggo mbayar mengko. Kita ngerti manawa klien perusahaan ora sithik wektu lan yakin manawa tambahan inovatif kanggo penawaran digital bakal nambah lelungan lelungan kanggo para pelanggan. ”

Etihad TravelPass bakal kasedhiya kanggo dipesen ing situs web Etihad ing desktop utawa seluler, nawakake para pelanggan pengalaman digital sing luwih apik sing ngirit wektu kanthi ngindhari tugas-tugas sing bola-bali melu ngatur saben pesenan, sing bisa nambah kepuasan pelanggan.

Svein Therkelsen, Chief Executive Officer, Braathens IT, ujar: "Etihad bakal nggunakake personalisasi digital sing canggih banget, kabeh wiwit gampang digunakake nganti kustomisasi. Dheweke dadi pemain inovatif lan bakal terus ngarahake arah kanggo nambah pengalaman digital para pelanggan nggunakake TravelPass. ”

Platform kasebut minangka ekstensi logis saka strategi digital Etihad sing nggawe insinyur proses pesenan kanggo flyer sing asring, nambah pengalaman lan kesetiaan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov