Airlines Airport Warta Breaking Brasil Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

ExpressJet Airlines dadi operator Embraer ERJ145 paling gedhe ing donya

ExpressJet Airlines dadi operator Embraer ERJ145 paling gedhe ing donya
ExpressJet Airlines dadi operator Embraer ERJ145 paling gedhe ing donya
ditulis dening Kepala Editor Tugas

ExpressJet Airlines, maskapai penerbangan United Express, ngumumake dina iki bakal nambah 36 pesawat Embraer ERJ145 menyang armada United Express, sing bakal nggawe ExpressJet dadi operator paling gedhe ing jagad 50 pesawat Embraer ERJ145. Para pihak ngupayakake perpanjangan jangka panjang saka Perjanjian Tuku Kapasitas ExpressJet.

Perjanjian kasebut bakal kalebu:

  • Penambahan 36 pesawat Embraer ERJ145 sajrone 12 wulan sabanjure, gunggunge luwih saka 125 armada ERJ145.
  • Ekstensi pirang-pirang taun saka Perjanjian Tuku Kapasitas (CPA) perusahaan karo United Airlines.
  • Investasi penting kanggo refresh interior lengkap pesawat ERJ145 sing kalebu panel anyar, kursi anyar, lampu LED, lan sistem hiburan piranti pribadi sing misuwur ing industri.

"Kita wis janji dawa kanggo Embraer ERJ145 lan ngrancang upgrade kabin, kursi, lan hiburan sing komprehensif kanggo nyedhiyakake pengalaman pelanggan kontemporer, "ujare Sarah Murphy, Wakil Presiden Senior United Express. "Kita yakin manawa mitra ing ExpressJet bisa nglakokake sesanti kasebut."

“Kepercayaan United marang ExpressJet minangka bukti dedikasi lan adaptasi karyawan ExpressJet, ”ujare Subodh Karnik, Ketua lan CEO ExpressJet Airlines. "Tumbuh armada lan nganyarke ERJ145 ngemot visi: 'Dadi operator United Express sing paling ngerti lan nyukupi kabutuhane United Airlines.'"

Minangka bagean saka komitmen jangka panjang kanggo Embraer ERJ145 lan tuwuhing armada, ExpressJet bakal ngumumake tambahan kanggo basis kru lan fasilitas ing hub United, kalebu Denver, ing minggu ngarep. Minangka bagean saka kesepakatan kasebut, ExpressJet uga bakal ngilangi armada pesawat E175 sing cilik kanggo pertumbuhan sing cepet lan dadi maskapai armada tunggal sing efisien.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov