24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Industri Rapat News wong tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Organisasi Pariwisata Karibia nangisi Sir Royston Hopkin sing tilar donya

Organisasi Pariwisata Karibia nangisi Sir Royston Hopkin sing tilar donya
Organisasi Pariwisata Karibia nangisi Sir Royston Hopkin sing tilar donya
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) sedhih amarga Sir Royston Hopkin sing tilar donya, raksasa sejati ing pariwisata Karibia. 

Sir Royston minangka abdi sing setya lan hasrat Grenadian lan pariwisata Karibia sajrone meh nem dekade lan dedikasine wis kabukten dituduhake kanthi prestasi sing apik banget. Dheweke minangka performa virtual sing dhuwur, pengabdian kanggo negara lan Karibia, lan komitmen kanggo keunggulan ing sektor perhotelan, sing dibuktekake manawa Resort Spice Island ing Grenada njaga AAA Lima Diamond saben taun sing dikepengini.

Tansah gelem menehi saran utawa semangat, Sir Royston minangka mentor kanggo akeh staf, lan ora ngerteni staf lan sopan marang para tamu. Dheweke percaya tenan karo kekayaan sumber daya alam lan budaya Karibia, lan dheweke kerja tanpa kendel kanggo kelestarian pariwisata wilayah kasebut. Sajrone karir, dheweke mesthi gelem menehi wektu, bakat lan sumber daya kanggo mbantu wong liya nggayuh cita-citane, wiwit preinan sing ora bisa dilalekake nganti entuk tenaga kerja nganti atusan wong Grenadians lan kabecikan ing wilayah kasebut.

Sir Royston sing kliwat ninggalke kekosongan sing gedhe ing sektor perhotelan Karibia, lan kamurahan, keramahan, sopan santun, ramah lan grapyak bakal kliwat.

The CTO dewan menteri lan komisioner pariwisata, dewan direksi, staf lan kulawarga CTO ngucapake sungkawa marang garwane, Lady Hopkin, kulawargane, staf Resor Pulau Spice lan sektor pariwisata Grenadian lan Karibia sing menehi sumbangan lan kekarepane terus duwe, pengaruh positif lan awet. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov