Breaking Grenada News Breaking Jamaica News Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Menteri Jamaika Nawakake Sungkawa kanggo Kulawarga Sir Royston Hopkin

Menteri Jamaika, Bartlett, Ngatur Salam Taklim Kanggo Kulawarga Sir Royston Hopkin
Menteri Jamaika, Bartlett, Ngatur Salam Taklim Kanggo Kulawarga Sir Royston Hopkins
ditulis dening editor

Pariwisata Jamaika Menteri Hon. Edmund Bartlett ngucapake rasa getun banget amarga sirna hoteler Grenadian lan Karibia sing misuwur, Sir Royston Hopkin, KCMG.

"Atas jenenge Pamrentah Jamaika, aku arep ngaturake sungkawa kanggo Lady Betty Hopkin lan kulawarga Hopkin, nalika Sir Royston Hopkin, KCMG.

Aku uga pengin menehi simpati marang manajemen lan staf Spice Island Beach Resort uga Pamrentah lan warga Grenada, Carriacou lan Petite Martinique, "jarene Menteri Bartlett. 

Sir Royston minangka pamilik Triple A Five Diamond kanthi rating Spice Island Beach Resort sing dununge ing pantai Grand Anse, Grenada.

Dheweke dadi anggota Dewan paling dawa, lan duta besar kanggo Hotel Hotel & Pariwisata Karibia (CHTA).

Dheweke nampa sawetara penghargaan kayata "Hotelier of the Year," uga penghargaan Prestasi Seumur Hidup saka CHTA lan Organisasi Pariwisata Karibia (CTO).

Paling anyar, dheweke nampa Penghargaan Prestasi Seumur Hidup ing KTT Investasi Resor Hotel Caribbean Resort ing Miami amarga menehi sumbangan kanggo industri pariwisata ing Grenada.

"Sir Royston minangka pengusaha lan duta besar pariwisata ing Karibia. Semangat kanggo pariwisata pancen ora ana tandhingane lan industri kita ora bakal padha tanpa dheweke. Muga-muga jiwane tentrem karo Rama Swarga, "ujare Menteri Bartlett.

Warta liyane babagan Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.