Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat rapat News Keslametan Warta Breaking Singapura Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

IFALPA Nundha Konferensi Singapura amarga Coronavirus COVID-19

IFALPA Nundha Konferensi Singapura amarga kena virus Coronavirus
IFALPA Nundha Konferensi Singapura amarga Coronavirus COVID-19
ditulis dening editor

Ing konsultasi karo ALPA-Singapura, ing Federasi Internasional Asosiasi Pilot Udara (IFALPA) wis njupuk keputusan supaya ora nganakake Konferensi Tahunan IFALPA taun iki ing Singapura kaya sing direncanakake sadurunge, kanthi ati-ati kanggo peserta konferensi amarga COVID-19 coronavirus.

Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) nyebutake wabah kasebut Virus COVID-19 minangka "darurat kesehatan global." IFALPA wis ngawasi kanthi cetha pangembangan wabah kasebut ing Asia nalika nimbang-nimbang Konferensi IFALPA Tahunan sing bakal dianakake ing Singapura wiwitan April.

Dewan Eksekutif IFALPA wis mriksa kahanan kasebut kanthi lengkap, ngelingi informasi paling anyar saka WHO, Kementerian Kesehatan Singapura (KKM), lan sawetara sumber liyane.

Nanging, ing taun 2020, IFALPA bakal nganakake Konferensi Khusus ing Amsterdam, sing bakal dicekak dadi rong dina, fokusake bisnis Konferensi miturut syarat-syarat konstitusional, keputusan sing ditundha, lan pemilihan.

Konferensi Tahunan IFALPA ing Singapura saiki bakal dianakake ing taun 2022. IFALPA menehi apresiasi tulus lan matur nuwun marang ALPA-Singapura lan panguwasa Singapura amarga dhukungan saka ngrancang Konferensi kasebut. Kita yakin manawa industri penerbangan bakal ngatasi tantangan saka COVID-19 lan ngarepake Singapura dadi tuan rumah komunitas global kepemimpinan asosiasi pilot ing taun 2022.

Kanggo informasi, hubungi Emily Bitting, Spesialis Komunikasi Senior IFALPA, [email dilindhungi] , +1 514 419 1191 ext. 228

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.