Breaking Sri Lanka News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Warta Pamrentah Hotel & Resor rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Sri Lanka pengin ketemu wartawan ing ITB

Pilih basa sampeyan
Draft otomatis
Sri Lanka
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Negara pulau Sri Lanka saiki ing ITB 2020 nganggo merek sing dikuatake.

Sawise taun 2019 sing penting, Biro Promosi Pariwisata Sri Lanka (SLTPB) saiki didedikake kanggo rekonstruksi lan penguatan citra negarane dhewe. Kamungkinan pambukaan sambungan penerbangan Sri Lankan Airlines menyang Jerman negesake tatanan merek lan pentinge pasar perjalanan Jerman. Minangka bagean saka ITB 2020, negara pulau kasebut bakal nampilake merek lawas kanthi guise anyar ing Hall 5.2a.

Kanthi tembung "Kuat lan tangguh", kuat lan stabil, SLTPB bakal ana wiwit tanggal 4 nganti 8 Maret 2020 ing Hall 5.2a ing ITB 2020 ing Berlin. Sawise kedadeyan gedhe ing wulan April 2019, negara kasebut kudu ngatasi penurunan jumlah turis sing signifikan. Saiki Sri Lanka bali menyang peta akeh wong lelungan. Mesthekake keamanan kabeh warga lan turis wis dadi prioritas utama kanggo pamrentah Sri Lan wiwit wiwitan. Praktik keamanan anyar wis dileksanakake ing kabeh lokasi utama, kalebu hotel lan bandara, fokus ing latihan wong, nggawe prosedur, lan nginstal peralatan keamanan canggih.

Minangka asil saka langkah-langkah kasebut, turis saiki bisa bebas milih ngubengi negara kasebut maneh. Nomer sing teka pulih lan nambah maneh. Proposisi nilai Sri Lanka tetep ora diganti, nanging wis dibangun maneh. "Tujuan merek 'Dadi Sri Lanka' yaiku kanggo menehi inspirasi supaya bisa duwe kualitas sing luwih apik kanthi sekaligus mbukak nganti terus-terusan ngupayakake perbaikan", ujare wakil saka SLTPB. Kanggo taun 2020, SLTPB duwe visi dadi merek pilihan sing disenengi ing antarane para turis global. "Dadi Sri Lanka 'minangka ekspresi kanthi sikap, perasaan, lan emosi sing akeh. Kayane macem-macem, epic banget, kuat banget, alami banget, warna-warni, gaib banget lan bener 'Dadi Sri Lanka'.

Dumunung mung 45 kilometer ing samodra pirus ing sisih kidul daratan India, negara pulau kasebut nawakake tawaran sing pas kanggo saben pengunjung saka pantai tropis nganti vegetasi ijo nganti monumen kuno lan macem-macem panganan enak. Wolung Situs Warisan Dunia, macem-macem taman margasatwa lan perkebunan teh sing subur narik 1.3 yuta turis ing negara kasebut pungkasan taun pungkasan September.

Klompok hotel utama ing Sri Lanka yaiku Hotel Jetwing. Dheweke nembe wae mbukak Hotel Kandy Gallery

Kanggo nyedhiyakake merek sing dikuatake, Biro Pariwisata lan Promosi Sri Lanka, uga Sri Lankan Airlines, ngundang sampeyan menyang konferensi pers "Sri Lanka: Kuat & Gagah" tanggal 4 Maret 2020, jam 3:15 sore ing hub beta 27 / kamar 6.

Kanggo registrasi, kirim pesen menyang Jaringan KPRN GmbH
Michelle Caroline Speth [email dilindhungi]

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.