Airline RC Nggunakake Pesawat sing luwih Efisien

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

(TVLW) - Sanajan adol banget, rega bahan bakar dhuwur meksa sawetara maskapai utama kanggo nyuda jumlah kursi sing kasedhiya. Frontier Airlines nyoba ndhisiki biaya bahan bakar sing mundhak, kanthi nggunakake pesawat sing luwih efisien.

Frontier miwiti layanan kaping pindho saben dina saka Rapid City menyang Denver ing wulan Oktober nggunakake jet regional, nanging ora suwe maskapai kasebut bakal pindhah menyang Q400.

Print Friendly, PDF & Email

(TVLW) - Sanajan adol banget, rega bahan bakar dhuwur meksa sawetara maskapai utama kanggo nyuda jumlah kursi sing kasedhiya. Frontier Airlines nyoba ndhisiki biaya bahan bakar sing mundhak, kanthi nggunakake pesawat sing luwih efisien.

Frontier miwiti layanan kaping pindho saben dina saka Rapid City menyang Denver ing wulan Oktober nggunakake jet regional, nanging ora suwe maskapai kasebut bakal pindhah menyang Q400.

“Turboprop sing apik banget, cepet banget, hemat bahan bakar. Nyatane, ngobong sepertiga bahan bakar jet regional sing mabur ing antarane lan Denver lan nggawa tambahan 20 penumpang, "ujare Mason Short, Direktur Eksekutif Bandara Regional Rapid City.

Pesawat anyar kasebut ngenteni sertifikasi FAA lan ora bisa mabur nganti dina Jumuah. Nanging Frontier kaget Short esuk iki, nalika dikandhani, pesawat bakal budhal menyang Black Hills, Kamis.

"Kajaba iku, dheweke bakal miwiti pesawat kaping telu sesuk tinimbang nunggu nganti tanggal 18 Januari," tambah Short.

Iki tegese maskapai kasebut duwe telung penerbangan saben dina menyang Denver.

"Yen duwe frekuensi tambahan, wong bisa nggawe sambungan sing luwih apik ing njero Denver," ujare Short.

Pangarep-arep cendhak uga bakal nyuda biaya, kanggo penumpang sing tuku tiket lan maskapai sing mbayar bahan bakar luwih akeh.

Mung kanggo menehi idea babagan carane pesawat anyar wis mengaruhi biaya tiket pesawat, Frontier duwe penerbangan tanpa henti menyang Denver akhir minggu iki kanthi mung 50 dolar.

keloland.com

Print Friendly, PDF & Email