Macan Watesan Seychelles Warta Breaking Travel Breaking Zambia News Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Lokakarya Spotlight Africa, debut apik kanggo Seychelles

Pilih basa sampeyan
Lokakarya Spotlight Africa, debut apik kanggo Seychelles
Lokakarya Spotlight Africa, debut apik kanggo Seychelles
ditulis dening editor

Seychelles tampil ing lokakarya Spotlight Africa ing Lusaka, Zambia ing Radisson Blu Hotel tanggal 12 Februari 2020 liwat kemitraan sukses liyane antara Papan Pariwisata Seychelles (STB) lan Layanan Pemasaran Wisata Houston.

Acara kasebut, sing diwiwiti ing wayah sore tanggal 11 Februari, kanthi koktail jaringan ing Hotel Latitude 15 nyedhiyakake setelan informal sing ideal kanggo tim STB kanggo ketemu karo 40 eksekutif senior Agensi Perjalanan utama lan sawetara Operator Tur lokal utama, nganyari karo pembangunan paling anyar ing tujuan kasebut.

Saindhenging acara jejaring kasebut, wakil Eksekutif Senior sing dituju, Ibu Natacha Servina lan Eksekutif Pemasaran, Ms. Ingride Laurencine duwe kesempatan kanggo nggawe jaringan lan nuwuhake minat kanggo tujuan kasebut.

Lokakarya sedina kasebut nduwe partisipasi luwih saka 20 perusahaan ing endi tim STB njupuk kesempatan kanggo maju menyang Seychelles minangka tujuan surga sing mesti ditemokake, cedhak karo pasar Zambia.

Nguatake strategi pemasaran sajrone acara kasebut, tim kasebut nyakup rapat siji-sijine karo para peserta, saengga bisa menehi informasi tujuan sing penting marang akeh operator tur lan agen perjalanan sing ana ing bengkel kasebut.

Minangka bagean saka acara kasebut, para peserta melu nggambarake raffle sing nyenengake supaya bisa entuk macem-macem hadiah kalebu penerbangan, akomodasi, safaris lan barang-barang menarik liyane.

Ngomentari acara kasebut, Tim STB mratelakake rasa senenge amarga akeh 110 pamiarsa saka 66 perusahaan lelungan lan pariwisata sing beda.

"Kehadiran kita terus-terusan ing Spotlight amarga reputasi sing digawe kanggo awake dhewe ing pasar Zambia. Saiki kita ngupayakake nambah visibilitas pulau-pulau sing apik ing sisih kasebut, amarga Lusaka minangka pusat komersial sing berkembang kanthi cepet, kanthi anané komunitas ekspatriat sing akeh lan ekonomi Zambia saiki lagi subur. Kita tetep dadi tujuan impen kanggo akeh wong ing wilayah kasebut amarga dheweke luwih ngerti aksesibilitas tujuan kasebut. Fokus kita tetep nambah visibilitas negara ing wilayah Afrika, "ujare Ibu Servina.

Tim STB nuduhake rasa Seychelles karo para peserta liwat hadiah luhur saka Takamaka Rum Chest, sing ngemot rong botol rum terkenal sing digawe lokal ing Kepulauan Seychelles lan Ibu Lisa saka Mukwa Travel and Tours menang hadiah kasebut. 

Warta liyane babagan Seychelles.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.