Awards Warta Breaking Travel Kuliner Industri Hospitality Warta Breaking Malta News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Malta Sugeng Bukak Pandhuan Malta Michelin

MTA Sugeng Bukak Pandhuan Malta Michelin
MTA Sugeng Bukak Pandhuan Malta Michelin
ditulis dening editor

Dina iki, Michelin ngluncurake Pandhuan Malta Michelin pisanan lan ngumumake para pemenang bintang-bintang Michelin pertama ing pulau kasebut. Pandhuan Michelin sing anyar nyorot restoran sing apik, gaya masakan lan katrampilan kuliner sing ditemokake ing Malta, Gozo, lan Comino. Madeg ing pungkasan abad kaping 19, Michelin njaga patokan panganan internasional luwih saka 120 taun, ngakoni sawetara masakan paling gedhe ing saindenging jagad. 

Dumunung ing tengah-tengah Mediterania, Malta nggawe tujuan minangka tujuan gastronomi sing nyedhiyakake macem-macem pasugatan sing dipengaruhi dening akeh peradaban sing nggawe kepulauan Malta dadi omah. Kanggo ngupayakake sejarah kuliner sing wis suwe lan maneka warna ing Pulo-Pulo kasebut, Otoritas Pariwisata Malta (MTA) wis dadi juara gastronomi lokal lan berkelanjutan sing menehi saran babagan cara tradisional ing konteks adegan restoran modern lan rame. 

Pemenang bintang pisanan sing bakal dianugerahi ing Malta yaiku: 

De Mondion - Chef Kevin Bonello 

Noni - Chef Jonathan Brincat 

Under Grain - Chef Victor Borg 

Menteri Pariwisata lan Perlindhungan Pelanggan Julia Farrugia Portelli ujar: "Penghargaan bintang Michelin pertama kanggo restoran Malta minangka prestasi liyane kanggo Malta sing selaras karo tujuan Pamrentah kanggo narik pariwisata belanja sing luwih dhuwur ing taun-taun mbesuk. Gastronomi dadi komponen penting saka jinis pengalaman sing digoleki wong sing lelungan independen ing sawijining tujuan. ” 

Ketua Pariwisata Malta Otoritas, Dr. Gavin Gulia, nambah: 'MTA nampi edhisi pertama Pandhuan Malta Michelin iki sing nuduhake bakal tekane umur restoran sing berkualitas. Mangan minangka komponen utama saka pengalaman liburan, lan kanthi minat ing kabeh prekara sing ana gandhengane karo panganan, mula saya penting Malta kanggo njaga standar sing dhuwur ing tawaran gastronomi. Duwe perusahaan bintang Michelin pertama ing Pulo iki mesthi dadi langkah sing arah. 

Direktur Internasional Michelin nuntun Gwendal Pullennec mratelakake rasa senenge ngluncurake bagean Malta pertama, kanthi ujar, 'Adegan kuliner Malta duwe talenta sing pantes ditemokake dening para panganan saka saindenging jagad. Ing tengah Mediterania, Malta minangka tujuan budaya sing apik banget kanthi gaya masakan unik sing nggabungake pengaruh Eropa lan tradhisi lokal. " 

Kanggo ndeleng pilihan lengkap restoran sing disebut ing Pandhuan Malta Michelin kanthi online, bukak: http://guide.michelin.com 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.