Indy Rakes Ing Dolar Turis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

(eTN) - Angka anyar sing dirilis dina Kamis nuduhake manawa Indianapolis lagi adonan adol saka turisme.

Angka kasebut, saka Konvensi Indianapolis lan Asosiasi Pengunjung, nuduhake kenaikan dolar pariwisata saka taun 2005 nganti 2006, sing nuduhake manawa para pengunjung mudhun luwih saka $ 3.5 yuta ing Indy ing taun '06.

Print Friendly, PDF & Email

(eTN) - Angka anyar sing dirilis dina Kamis nuduhake manawa Indianapolis lagi adonan adol saka turisme.

Angka kasebut, saka Konvensi Indianapolis lan Asosiasi Pengunjung, nuduhake kenaikan dolar pariwisata saka taun 2005 nganti 2006, sing nuduhake manawa para pengunjung mudhun luwih saka $ 3.5 yuta ing Indy ing taun '06.

Penyelenggara konvensi ngumumake asil kasebut ing acara pariwisata tahunan.

Dhuwit saka pariwisata samesthine bakal tuwuh ing wektu cedhak, kanthi pusat konvensi sing ditambahi lan Stadion Minyak Lucas dibukak kurang saka setaun.

"Panjaluk Indianapolis minangka papan sing populer. Iku ora mung gedung, nanging hotel, restoran - kabeh cedhak jarak, "jarene Bob Schultz.

Asosiasi kasebut uga ngluncurake kampanye promosi anyar kanggo Indianapolis - "Kanggo Sampeyan, Saka Aku."

news.yahoo.com

Print Friendly, PDF & Email