24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Editorial Investments Warta Industri Rapat rapat News wong Warta Pecah Arab Saudi Kabar Breaking Senegal Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Konsultasi Pariwisata Saudi: US- Venture Pariwisata Saudi diumumake ing JTTX Jeddah

eTurboNews usaha karo Grup Pariwisata Saudi nuduhake bendera ing Jeddah
raed22
ditulis dening Dmytro Makarov

The Pameran Perjalanan lan Pariwisata Internasional Jeddah JTTX ipameran dagang lelungan paling gedhe ing Kerajaan Arab Saudi.

Nalika Arab Saudi mbukak negara-negara barat nalika ngenalake pariwisata hiburan ing kerajaan, iki minangka owah-owahan utama ing kabijakan lan mbukak kesempatan anyar sing apik kanggo sektor pariwisata.

JTTX minangka platform lokal utama kabeh sektor pariwisata, sing nampilake macem-macem tujuan lan layanan industri wisata.

Minangka kesempatan unik kanggo para peserta pameran kanggo jaringan, negosiasi, lan nindakake bisnis karo perdagangan, uga kanggo nyedhiyakake layanane kanthi langsung menyang publik.

eTurboNews usaha karo Grup Pariwisata Saudi nuduhake bendera ing Jeddah
eTurboNews usaha karo Grup Pariwisata Saudi nuduhake bendera ing Jeddah
eTurboNews usaha karo Grup Pariwisata Saudi nuduhake bendera ing Jeddah

JTTX nyoroti pentinge Travel lan Pariwisata kanggo ekonomi lokal, dene pasar pariwisata Saudi Arabia minangka salah sawijining pasar paling cepet ing donya. Miturut statistik UNWTO paling anyar, Kerajaan kasebut nduwe pertumbuhan 14% ing taun-taun pungkasan, dadi pemain paling apik kaping lima ing saindenging jagad.

TravelNewsGroup uga duwe eTurboNews , lan ing sangisore pimpinan presiden lan CEO Juergen Steinmetz, gabung karo Raed Habbis, Presiden RHH ing Arab Saudi, mbentuk Grup Pariwisata Saudi.

Peter Tarlow bakal dadi proyek pelatihan lan konsultasi babagan keamanan lan keamanan turisme. Dr. Tarlow minangka ahli keamanan perjalanan sing misuwur ing saindenging jagad lan saiki lagi tindak Safertourisme , yaiku bagean saka TravelNewsGroup.

Grup Pariwisata Saudi minangka klompok konsultasi lan pemasaran sing nambah visibilitas lan pemasaran pembangunan pariwisata ing Arab Saudi. Grup Pariwisata Saudi siyap bisa kerja sama karo sektor publik lan swasta.

STG bakal ngumumake "Berita Pariwisata Saudi" mengko, sing bakal dadi publikasi wisata lan pariwisata global ing Saudi sing pertama. Berita Pariwisata Saudi siyap bisa nggarap perdagangan lan media utama, kanthi hotel, resort, lan sektor publik kanggo nambah visibilitas produk Pariwisata Saudi.

Berita Pariwisata Saudi bakal dadi usaha patungan antarane eTurboNews lan Grup Pariwisata Saudi. Berita Pariwisata Saudi bakal dadi Ketua Katerangan Dhuwur Dr. AbdulAziz Bin Naser.

eTurboNews usaha karo Grup Pariwisata Saudi nuduhake bendera ing Jeddah
Raed Habbis HRH Dr. AbdulAziz Bin Naser lan presiden Gaca HE
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.