Warta Breaking Travel Jerman Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor News Rilis pers Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Grup Iberostar ngumumake kemitraan strategis karo GIATA

Grup Iberostar ngumumake kemitraan strategis karo GIATA
Hotel Booking
ditulis dening editor

"Sanajan rega penting, pelanggan nggawe keputusan hotel luwih adhedhasar gambar sing gampang diakses, apik, lan kompetitif," ujare Sofie Etien, Kepala EMEA Marketing Trade. "Kanthi dipikirake, kita wis kerja sama karo GIATA, sing dadi pimpinan terbukti ing distribusi konten hotel, kanthi salah sawijining alat manajemen konten sing paling kuat ing pasar," komentar babagan kemitraan sing diumumake antara Iberostar Group lan GIATA.

Iberostar Group, jaringan hotel Spanyol sing spesialisasine kanggo hotel bintang 4 lan 5, dina iki ngumumake yen kerja sama karo GIATA, perusahaan teknologi wisata kanggo konten pariwisata. Tujuan kemitraan kasebut yaiku supaya Iberostar bisa ngoptimalake manajemen konten lan distribusi ing siji platform utama.

Kanthi kolaborasi karo GIATA, Iberostar bakal ngasilake online kanthi portofolio, nuduhake jejak merek sing konsisten lan akurat ing kabeh saluran sales. Pendekatan konten hotel premium GIATA mbisakake Iberostar kanggo nambah pengalaman lelungan para pelanggan pungkasan. Iberostar saiki bakal bisa menehi informasi kanthi cepet lan akurat babagan pangowahan properti - ing kabeh saluran. Iki bakal mbantu Iberostar kanggo ngirit tenaga kerja lan nglancarake alur kerja manajemen konten.
 
"Kita bangga bisa ndeleng manawa kualitas konten kasebut bisa memenuhi sarat dhuwur Iberostar," ujare Kalina Nikolova, Kepala Sales, GIATA. "Kita ngarepake hubungan strategis jangka panjang sing ngidini kepinginan Iberostar menehi informasi marang para pelanggan kanthi tepat wektu. Iki ngembangake distribusi konten sing bermutu lan mbantu Iberostar ngonversi luwih akeh lalu lintas dadi pesenan hotel, sing jelas entuk manfaat kanggo loro pihak. ”
 
GIATA minangka perusahaan teknologi perjalanan ing Berlin sing didegake ing taun 1996. Solusi data lan distribusi GIATA digunakake dening OTA, agensi perjalanan, portal, operator tur, DMC, lan hotel kanggo ngatur basis data ing omah.

Iberostar Group minangka perusahaan multinasional Spanyol duweke 100% kulawarga, kantor pusaté ing Palma de Mallorca (Spanyol), sing wis melu industri pariwisata wiwit taun 1956, nanging asale saka bisnis wiwit taun 1877.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.