Airport Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Finlandia News Rilis pers Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

kaku penumpang Air: Njupuk mate alam ing bandara

Stres penumpang udara: Mlaku-mlaku mlaku-mlaku ing bandara
stres penumpang maskapai
ditulis dening editor

Tenggelamake driji sikil dadi lumut, ambune wangi alas, lan santai kanthi nyedhot teh chaga. Ana bear kanthi tenang mlaku ing jejere sampeyan, lan manuk padha nembang ing wit. Nanging sampeyan ing ngendi?

Sampeyan lagi ing Bandara Helsinki. Sing luwih tepat, sampeyan ana ing Metsä / Skogen, pusat kesejahteraan sing nggunakake kekuwatan alas Finlandia.

Miturut akeh panliten, mbuwang wektu kanthi alami ora bisa ditrapake duwe pengaruh positif tumrap kesejahteraan. Mlaku ing alas wis kabukten nyuda stres: deg-degan alon-alon lan otot saya suda. Plancongan tanpa stres saiki uga bisa ditindakake ing Bandara Helsinki: Metsä / Skogen nawakake pengalaman alam santai kanggo ngatasi efek lingkungan bandara sing rame.

“Metsä / Skogen ngupayakake mulang wong-wong supaya bisa urip tanpa stres. Bekerjasama karo desain, kompensasi emisi lan profesional kesehatan, kita nggawe konsep ing endi kesejahteraan manungsa lan alam dadi inti saka kabeh perkara. Gagasan nawakake swara, aroma lan rasa alam yaiku nggawe pengalaman alas Finlandia sing paling asli sing bisa ditindakake, supaya wong bisa tenang ing tengah dina sing rame, lan menehi tampilan khas alam Finlandia, "ujare Carita Peltonen, CEO Metsä / Skogen.

Metsä / Skogen nyedhiyakake operasional menyang Bandara Helsinki lan bakal nawakake para penumpang macem-macem produk desain sing ramah lingkungan lan ramah lingkungan saka alas Finlandia. Metsä / Skogen minangka papan sing bisa santai lan tenang - contone, kanthi mlaku-mlaku kanthi virtual ing alas. Sampeyan uga bisa dadi pelindung alas ing Metsä / Skogen. Saka menu alas sing digawe bebarengan karo Helsinki Foundation, sampeyan bisa milih sepotong alas Lapland kanggo dilindhungi.

Program Pangembangan Bandara Helsinki nggawe kemajuan sing apik. Nalika isih ana bangunan anyar, konsep lan penawaran layanan anyar kanggo penumpang Finlandia lan internasional lagi direncanakake. Finavia tujuane supaya Bandar Udara Helsinki dadi bandara paling apik ing saindenging jagad babagan pengalaman pelanggan. Finavia lan Metsä / Skogen pengin nambah lan ningkatake pengalaman kesejahteraan Finlandia lan kualitas berkelanjutan.

“Metsä / Skogen nggambarake jinis keahlian berkelanjutan Finlandia sing anyar sing pengin ditawakake para penumpang. Konsep gaya urip sing unik nggedhekake macem-macem layanan sing kasedhiya ing Bandara Helsinki lan ndhukung tujuan Finavia kanggo nganyari diri lan nggawe solusi wani kanggo nambah pengalaman pelanggan bandara lan merek Finlandia. Kita seneng yen Metsä / Skogen mutusake kanggo mbukak outlet kaping pindho ing Bandara Helsinki, pusat pusat antara Asia lan Eropa, "ujare Nora Immonen, Direktur Unit Bisnis Layanan Komersial (Bandara Helsinki).

Metsä / Skogen nggawa kekuwatan sing nyenengake lan ngobati alas Finlandia menyang Bandara Helsinki.

Metsä / Skogen nggabungake toko, Bar Jamur, pengalaman lan papan sing tenang. Lingkungan ramah lingkungan lan semangat komunitas dadi inti saka Metsä / Skogen. Outlet Metsä / Skogen Bandara Helsinki dibukak ing Mei 2020. Toko Metsä / Skogen & Bar Jamur dibukak ing Mannerheimintie, Helsinki, ing wulan Oktober 2019.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.