Nganyari pariwisata Kroasia

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

SAMBUTAN EVI BARU BARU-BARU

Print Friendly, PDF & Email

SAMBUTAN EVI BARU BARU-BARU
Ing dasawarsa kepungkur, dadi budaya ing Kroasia kanggo ngrayakake tekane Taun Anyar ing alun-alun kutha utama karo para pemain terkenal sing melu lan muni ing Taun Anyar karo para pengunjung, terus karo pesta terbuka nganti jam esuk. Puluhan ewu warga lan pengunjung seneng musik lan hiburan, lan stasiun TV Kroasia duwe jangkoan langsung tanpa mandheg saka kutha-kutha utama ing saindenging Kroasia. Wengi Taun Anyar ing Stradun ing Dubrovnik, ing Jelacic Square ing Zagreb, Korzo ing Rijeka, mung sawetara kemungkinan yen sampeyan ana ing kana nalika perayaan taun iki.

REGATTA TAUN BARU INTERNASIONAL
Regatta Taun Anyar dadi tradhisi ing Hvar, "pulo sing paling cerah ing Kroasia" (rata-rata 2,726 jam sing cerah saben taun), mula ana kemungkinan yen dina regatta bakal ditindakake ing wayah awan sing cerah. Regatta diatur saben taun wiwit tanggal 28 Desember nganti 31 Desember, nalika balapan pungkasan ditindakake. Minangka acara internasional, iku ngetutake aturan IYRU (International Yacht Racing Union).

PAKET PEMENANG ING MILLENIUM HOTEL ING OPATIJA
Hotel Millenium ing kutha resor Adriatik Utara sing apik ing Opatija, nawakake paket khusus sajrone musim liburan wulan iki.

"Magical Christmas" minangka paket 5 wengi adhedhasar setengah papan (21-26 Des). Iku kalebu anggur mulled nalika teka, nedha bengi Natal, nedha awan Dina Natal, klub mini bocah-bocah sing njupuk gambar Santa lan spa pass sedina.

Paket "Taun Anyar" spesial 3 wengi kanthi sarapan prasmanan saben dinane, sampanye nalika teka, Makan Malam Gala Taun Anyar karo sampanye, Nedha bengi ing Taun Anyar, hadiah kanggo saben ruangan, kegiyatan bocah, Raffle kanthi hadiah gedhe.

KUNJUNG ZAGREB
Zagreb minangka ibukutha Kroasia, lan pusat budaya sing apik kanggo dibukak ing saindhenging taun. Sajrone musim Liburan Desember, ana akeh pameran dalan kanthi hadiah Natal kanggo tuku, pagelaran preinan khusus ing opera kutha lan akeh ruang konser, uga teater lokal kanthi macem-macem pertunjukan. www.zagreb-touristinfo.hr

GORSKI KOTAR - HATI KANGGO CROATIA
Gorski Kotar minangka wilayah Kroasia sing kurang dingerteni sing dununge ing sisih bawana, mung setengah jam perjalanan saka Pesisir Adriatik Lor. Kanthi taman alam lan wilayah alas sing sugeh, iku minangka alternatif apik kanggo plancongan pesisir. Sajrone wulan musim salju, para penggemar ski bisa nikmati ski-resort, kayata Platak utawa Bjelolasica. Kegiatan ruangan liyane, kayata hiking utawa bersepeda, uga populer sepanjang taun. www.gorskikotar.com

Sumber: Kantor Turis Nasional Kroasia

Print Friendly, PDF & Email