24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Kepala pilot Boeing: Latihan kudu maksimal ngoptimalake potensial pilot

0a10_245
0a10_245
ditulis dening editor

ORLANDO, Fla. - Boeing saiki njaluk industri penerbangan kanggo ndandani pelatihan penerbangan kanggo teknisi maskapai penerbangan komersial generasi anyar lan teknisi perawatan.

Print Friendly, PDF & Email

ORLANDO, Fla. - Boeing saiki njaluk industri penerbangan kanggo ndandani pelatihan penerbangan kanggo teknisi maskapai penerbangan komersial generasi anyar lan teknisi perawatan. Ing Simposium Latihan Penerbangan Dunia ing Orlando, Fla., Mike Carriker, pilot pilot Boeing Test & Evaluation for New Airplane Development, fokus ing pelatihan personil penerbangan mbesuk kanthi maksimal kanggo nggedhekake kemampuan pesawat teknologi tinggi saiki.

"Ing karir mabur 25 taun - sing duwe pesawat militer lan komersial - ora ana owah-owahan kanggo latihan. Nanging teknologi pesawat lan pengajaran wis berkembang kanthi eksponensial, "ujare Carriker. "Kita kudu nggunakake teknologi modern lan fokus ing upaya pelatihan kanggo nglengkapi pilot lan teknisi kanthi ilmu kanggo njupuk keputusan sing tepat kanggo sistem transportasi global sing paling efisien."

Carriker njaluk nyuda wektu latihan kelas lan ngajak transisi industri saka latihan gaya ngapalake dadi pelatihan adhedhasar kompetensi. Dheweke ngajak para wakil industri pelatihan penerbangan supaya bisa nggunakake kemampuan sistem pesawat maju saiki. "Kita kudu nggawe pangowahan saiki kanggo nggawe industri penerbangan dadi pilihan karir sing apik. Kita kudu nggawa bali sihir mabur. "

Ing pilot Pilot lan Teknisi tahunan, Boeing ngramal kebutuhan luwih saka siji yuta pilot lan teknisi anyar sajrone rong puluh taun sabanjure.

Boeing nawakake portofolio layanan penerbangan komersial sing komprehensif, kanthi kolektif dikenal minangka Boeing Edge, sing nggawa nilai lan kaluwihan kanggo para pelanggan lan industri. Layanan Penerbangan Boeing nyedhiyakake penawaran integral kanggo ndorong kinerja, efisiensi lan keamanan sing dioptimalake liwat pelatihan penerbangan lan perawatan lanjutan uga manajemen lalu lintas udara sing luwih apik lan dhukungan operasi penerbangan 24/7. Layanan Penerbangan nyedhiyakake alat digital lan data kanggo nambah operasi, infrastruktur bandara, efisiensi bahan bakar, perencanaan penerbangan, navigasi lan jadwal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.