Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Babagan Cabo Verde Italia Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Cabo Verde Airlines: Suspensi Penerbangan Italia amarga Coronavirus COVID-19

Pernyataan Resmi Cabo Verde Airlines: Suspensi Penerbangan menyang Italia amarga COVID-19 Coronavirus
Syarikat Penerbangan Cabo Verde
ditulis dening editor

Nindakake keputusan Pamrentah Cabo Verde kanggo nundha kabeh penerbangan ing antarane Italia lan Cabo Verde nganti tanggal 20 Maret 2020 amarga Epidemi Coronavirus (COVID-19), Cabo Verde Airlines wis ngetrapake strategi kanggo nglindhungi kabeh penumpang kanthi penerbangan sing dipesan sajrone wektu kasebut.

Minangka bagean saka strategi proteksi penumpang, penumpang sing duwe tiket ing wektu sing diarani durung miwiti lelungane (apa antara Cabo Verde / Italia / Cabo Verde lan asal / tujuan ing papan liya ing jaringan CVA liwat Cabo Verde), bakal bisa kanggo nggawe tiket maneh tiket tanggal sawise periode watesan tanpa dendha (kode reissue COVID-19) utawa entuk mbalekake tiket kabeh sing ora digunakake utawa bagean saka tiket sing ora digunakake yen wis miwiti lelungan sadurunge watesan iki.

Penumpang bisa takon karo strategi perlindungan penumpang Cabo Verde Airlines lan nganyari liyane babagan caboverdeairlines.com.

Cabo Verde Airlines njamin bakal ngetutake kabeh rekomendasi Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA), amarga kita minangka rekomendasi Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) lan njaga kontak terus-terusan karo pejabat lokal supaya para penumpang lan kru bisa tetep aman.

Jumlah kasus virus corona ing Italia wis mundhak dadi 400.

Sanajan upaya internasional sing durung pernah ana kedadeyan kanggo nahan panyebaran wabah virus coronavirus COVID-19, jumlah kasus ing Italia mundhak dadi 400. Iki nuduhake lonjakan 25 persen mung sajrone 24 jam.

Fokus utama infeksi ing Eropa yaiku ing Italia, sing nuduhake suspensi penerbangan Cabo Verdes Airlines, sanajan sawetara negara liyane wiwit ngumumake kasus anyar sing ditelusuri maneh menyang Italia.

Dilaporake dening Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) manawa coronavirus nyebar luwih cepet saiki ing sanjabane China sing asale.

Ing saindenging jagad luwih saka 40 negara nganti saiki nglaporake kasus COVID-19 sing kena infeksi luwih saka 80,000 wong. Nomer paling gedhe sing isih asale saka China. Virus anyar iki misuwur banget udakara 3 wulan kepungkur ing wulan Desember.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.