Warta Breaking Travel Cruising News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Temokake rahasia garis pantai sing sepi Vietnam ing pelayaran sing inspirasi warisan

Draft otomatis
Pelayaran Warisan
ditulis dening editor

Warisan Kapal Pesiar dibangun kanggo nyipta ulang kapal pesiar Vietnam. Minangka kapal pesiar butik pertama Vietnam, nawakake pelayaran ing Teluk Tonkin lan bakal ngluncurake perjalanan ikonik sawise garis pantai Vietnam ing wulan September 2020.

Ekspedisi Warisan Binh Chuan Warisan 10 dina / 9 wengi pisanan, diwiwiti saka Teluk Halong tanggal 7 September, bakal tekan ing Pelabuhan Nha Rong Saigon tanggal 17 September 2020, lan mampir ing Danang lan Nha Trang. Pelayaran bali diwiwiti tanggal 20 September, rampung tanggal 29 September. Ekspedisi Warisan Binh Chuan nawakake preinan pesiar menyang luwih saka papat tujuan sing apik ing Vietnam lan situs warisan UNESCO, kayata Teluk Halong, Hue, lan Hoi An.

Taun iki mengeti 100 taun peluncuran kapal pesiar Vietnam Binh Chuan, sing ing taun 1920 dadi kapal pertama pelayaran ing pesisir Vietnam saka Haiphong nganti Saigon.

Warisan Kapal pesiar entuk inspirasi saka kapal warisan pengusaha patriotik inspirasi Bach Thai Buoi, sing ngowahi transportasi ing samodra lan kali Vietnam ing wiwitan abad kaping 20.

Warisan Binh Chuan bakal mlayu menyang pirang-pirang tujuan ikonik Vietnam ing saindenging taun, musim sing ganti ngowahi lanskap, nyedhiyakake akeh kegiatan ing njero kapal uga wisata sing apik ing pesisir.

"Pelayaran minangka cara paling apik kanggo ndeleng lan ngrasakake Vietnam. Pelayaran Warisan Binh Chuan ngidini para tamu nemokake papat tujuan utama ing Vientam kanthi siji pelayaran lan kalebu tujuan sing adoh banget sing ora gampang diakses kanthi darat, "ujare Pham Ha, Pendiri lan CEO Warisan Pelayaran.

Warisan 4-dek Warisan Binh Chuan duwe kapasitas tamu 60 lan nawakake pelayaran lan ekspedisi saka Teluk Halong nganti Saigon. Mung nampilake 20 kabin (ing patang kategori), kapal kasebut menehi kesempatan kanggo para penumpang ngrasakake budaya khas Vietnam, ditambah karo layanan pribadi. Saben detail duwe crita, wiwit arsitektur nganti masakan lan karya seni, uga musik sing diputar ing papan.

Heritage Cruises minangka karya khas sing unik lan kapal kasebut duwe langit-langit sing dhuwur, pemandangan samodra panorama, ubin mozaik sing dicet tangan, karya seni asli, lan amben kolonial papat poster ing tengah saben suite. Rasakake campuran desain Indochina Prancis klasik sing asli lan pesona Vietnam sing elegan. Juru bicara perusahaan kasebut ujar manawa sawise ekspedisi prawan kasebut ing wulan September 2020, Warisan Binh Chuan bakal nawakake rong ekspedisi saben wulan wiwit September 2022.

Pelayaran kaping pisanan saka Haiphong menyang Saigon minangka charter sing dipesen dening klompok Italia nanging perjalanan bali saka Saigon menyang Haiphong, uga nelpon Nha Trang lan pelabuhan Chan May (Hue) nalika bali, isih kasedhiya nalika teka dhisik , basis pertama, kanthi rega diwiwiti saka 5200 USD ++ saben wong kanggo ekspedisi 10 dina / 9 wengi. Dadi wong pertama sing nemokake rahasia pulau, pantai, teluk, situs warisan, kutha-kutha pesisir lan kutha-kutha ing pesisir Vietnam sing sepi.

Dolan maring www.heritagecruises.com   

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.