Awards Warta Breaking Travel India Breaking News News wong Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Zambia

Wanita pengusaha pariwisata Zambia entuk penghargaan bergengsi ing India

Draft otomatis
Pengusaha pariwisata Zambia entuk penghargaan bergengsi ing India

Pariwisata Zambia pengusaha Tecla Ngwenya wis entuk Penghargaan Wanita Super Achievers ing taun 2020 amarga partisipasi lan kaluhurane ing pariwisata lan industri perhotelan.

Wanita pengusaha Zambia nampa Penghargaan Kepemimpinan Wanita Sedunia ing upacara sing dianakake ing Mumbai, India, sawetara dina kepungkur.

Komisioner Tinggi Zambia ing India, Judith Kapijimpanga, ujar manawa Dr. Ngwenya wis nuduhake prestasi teladan ing industri perhotelan lan diakoni sacara global.

Dr. Ngwenya dianugerahi 19 taun ing bidang industri perhotelan lan partisipasi aktif ing bisnis turis ing Zambia.

Ing pesen sing diluncurake menyang publik saka Komisi Tinggi Zambia ing India, Komisioner Tinggi Zambia ing India ujar manawa Dr. Ngwenya wis dadi anggota pinunjul lan Wakil Ketua Wanita Nilai Afrika (WOVA). Dheweke uga anggota Dewan Pariwisata Zambia, Asosiasi Katering Hotel lan Catering ing Zambia, antara liya organisasi industri perhotelan. Dr. Ngwenya minangka Direktur Utama Tecla Investments Limited sing duwe hotel lan 3 pondokan ing Zambia.

Dheweke kalebu salah sawijining pimpinan bisnis pariwisata wanita ing Afrika sing golek pangowahan ing industri pariwisata bawana sing biasane dikuasai perusahaan asing ing njaba Afrika.

Nggoleki pemberdayaan wanita ing pariwisata, Women of Value Africa (WOVA) saiki kerja sama karo Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO) kanggo nguatake wanita ing Afrika.

WOVA umume fokus ing transformasi bisnis wanita ing macem-macem sektor kanthi prioritas pariwisata, uga nggunakake rantai nilai pariwisata regional utawa Afrika kanggo ngakses kesempatan ing sektor lan industri sing gegandhengan.   

Women of Value Africa minangka organisasi Afrika PAN lan 100% Wanita Sosial Sosial sing kadaptar minangka perusahaan sing ora duwe bathi ing Afrika Kidul. Ing 2016, WOVA ngluncurake Vision 2020 & Beyond kanthi tujuan kanggo nglawan tantangan sing diadhepi Women Co-ops lan SMMEs liwat Enterprise & Supplier Development.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania