Breaking Philippines News Warta Breaking Travel Industri Hospitality News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Kebijakan sandera Manila Shopping Mall

shimnl
ditulis dening Juergen T Steinmetz

"Sampeyan rumangsa luwih aman ing kene" "Soooo santai blanja" - iki komentar sing dikirim para pengunjung menyang V-Mall, pusat perbelanjaan ing San Juan, Metro Manila, Filipina.

Dina iki mal iki dikepung. Siji pembeli wis ditembak lan puluhan wong dadi sandera ing pusat blanja iki ing Filipina dening satpam sing bubar dibubarake, ujare panguwasa.

Suspect, sing dijenengi polisi minangka Archie Paray, dilaporake mlebu ing V-Mall ing kutha Sun Juan kanthi nggawa pistol lan granat tangan udakara awan Senen.

Tim SWAT katon mlebu mall papat, sing duwe luwih saka 100 outlet. Walikota San Juan, Francis Zamora, ujar manawa petugas keamanan kasebut nyekel sandera ing kantor administrasi ing mal kasebut lan nembak paling ora siji wong. Negotiator ngomong karo dheweke /

Mal dikunci lan masarakat dijaluk adoh. Ora jelas manawa turis asing kalebu salah sijine sing lara ing acara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.