24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Industri Hospitality Hotel & Resor News Oman Breaking News Resorts Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Swiss-Belinn Muscat saiki mbukak

Swiss-Belinn Muscat saiki mbukak
belinn
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Terus ngembangake ing GCC, Swiss-Belhotel International ngumumake mbukak lembut Swiss-Belinn Muscat ing Oman sing uga dadi debut grup ing negara kasebut.
 
Ditemtokake kanthi rasa enom lan seger, Swiss-Belinn Muscat minangka hotel bintang 3 kontemporer. Ndhuwur 128 kamar sing apik, properti kasebut nduweni lokasi apik sajrone radius 10 menit saka Bandara Internasional Muscat, Masjid Agung Sultan Qaboos lan Pusat Pameran lan Pameran Oman.
 
Gavin M. Faull, Ketua lan Presiden Swiss-Belhotel International, ujar, "Oman minangka tujuan sing luar biasa lan kita seneng debut ing Kesultanan kanthi properti unik kaya Swiss-Belinn Muscat. Tambahan hotel iki menyang portofolio global sing beda lan khas nduduhake manawa kita ing jalur kanggo terus sukses ing Timur Tengah. Matur nuwun sanget kanggo mitra kanggo kapercayan lan kesempatan sing diwenehake, lan ngarepake lelungan sing maringi hadiah bebarengan. "

Mr. Laurent A. Voivenel, Wakil Presiden Senior, Operasi lan Pembangunan kanggo Timur Tengah, Afrika lan India, Swiss-Belhotel International, ujar, "Kita seneng banget ngumumake pembukaan Swiss-Belinn Muscat ing wektu iki nalika pasar mbutuhake hotel skala luwih akeh. Dadi hotel paling cedhak karo bandara uga duwe atraksi utama kutha ing ngarep lawang, dadi alamat sing cocog kanggo para plancong bisnis lan plancongan. Minangka bagean saka strategi pertumbuhan GCC, kita kepengin nggedhekake pasar anyar lan sing ana ing kana, lan kita yakin manawa Swiss-Belinn Muscat bakal dadi alamat sing disenengi kanggo pengunjung ing Oman sing nawakake pengalaman merek sing unik kanthi rega sing terjangkau. ”
 
Ngomong babagan pilihan akomodasi, Pak Paul Uglesic, General Manager Swiss-Belinn Muscat, ujar, "Pilihan akomodasi ing Swiss-Belinn Muscat kalebu Kamar Superior, Kamar Superior Seaview, Kamar Premium, Suite, lan Kamar Keluarga uga kamar sing khusus ditunjuk kanggo penyandang cacat. Kabeh kamar lan suite apik banget dilengkapi macem-macem fasilitas lan kenyamanan bebarengan karo akses Internet Wi-Fi kecepatan tinggi gratis. Interioré sing trendi nyedhiyakake kabeh penting karo teknologi sing paling anyar kanggo para wisatawan anyar. ”
 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.