Awards Breaking Thailand News Warta Breaking Travel News wong Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Penghormatan bergengsi kanggo Profesional Pariwisata Muda sing diwenehake dening PATA

Pilih basa sampeyan
Penghormatan Paling Berprestij kanggo Profesional Pariwisata Muda ing Asia Pasifik sing dianugerahi PATA
Penghormatan Paling Berprestij kanggo Profesional Pariwisata Muda ing Asia Pasifik sing dianugerahi PATA
ditulis dening editor

CEO saka PATA Nepal Bab, Suresh Singh Budal, minangka profesional turisme sing enom, giat banget, lan semangat kanthi kepemimpinan kanggo nyedhiyakake pariwisata berkelanjutan ing Nepal lan wilayah kasebut. Dadi, pancen cocog yen Budal dijenengi saiki dadi PATA Wajah Masa Depan 2020.

"Atas jenenge kabeh wong ing Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA), Aku arep menehi ucapan selamat marang Suresh amarga menang penghargaan PATA Face of the Future ing taun 2020. Sawise makarya bareng karo dheweke dadi CEO saka PATA Nepal Bab, dheweke dadi juara konsisten kanggo industri pariwisata ing Nepal lan misi PATA dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab ing wilayah kasebut, " ujare CEO PATA Dr. Mario Hardy. "Minangka dosen pariwisata ing Nepal, dheweke ngerti pentinge pangembangan modal manungsa lan nguatake profesional turisme muda generasi sabanjure, kaya sing ditandhesake karo tuwuhing Bab Siswa PATA Nepal lan kanthi pambiyantu nggawa Program Pengembangan Kapasitas Manusia PATA menyang negara Penghargaan iki bakal menehi pajanan sing luwih gedhe ing Nepal lan ing saindenging industri, saengga PATA duwe kesempatan kanggo nerusake misi ing saindenging wilayah kasebut. "

"Pancene minangka masalah lan kamulyan sing gedhe kanggo aku nampa pengakuan bergengsi minangka PATA Face of the Future Award 2020. Aku arep ngaturake matur nuwun banget lan matur nuwun marang kabeh panitia hakim, mentorku, PATA Nepal Kulawarga Bab lan PATA HQ, anggota Bab Siswa PATA Nepal, lan kabeh sing ndhukung kula sajrone kemajuan karir profesional, "ujare Suresh. "PATA pancen" organisasi kemitraan publik lan pribadi sing ora ana tandhingane kalebu spektrum industri pariwisata ing tingkat internasional, nasional, regional uga lokal kanthi integrasi advokasi lan peran keterlibatan kanggo njamin pembangunan pariwisata berkelanjutan. "

Gelar sarjana Pascasarjana ing Manajemen Pariwisata lan Pariwisata saka Akademi Pariwisata lan Perhotelan Kathmandu, dheweke wis aktif melu PATA Nepal Bab wiwit taun 2013.

Miwiti karir karo Bab PATA Nepal minangka Pejabat Eksekutif, Suresh wis nuduhake katrampilan lan kompetensi kanthi macem-macem fungsi kanggo nindakake misi PATA kanggo melu para profesional turisme enom lan pangembangan ibukutha manungsa. Kajaba iku, dheweke wis nyelenggarakake macem-macem acara, program jaringan, lan forum sing apik kanthi kolaborasi karo pihak-pihak swasta lan sektor swasta ing Nepal. Dheweke terus njamin supaya arah strategis PATA Nepal Bab selaras karo PATA kanggo nggawe bisnis, wong, jaringan, merek, lan wawasan kanggo organisasi lan pemangku kepentingan, uga promosi pembangunan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab lan berkelanjutan ing saindenging wilayah kasebut. wilayah

"Plancongan lan pariwisata minangka industri sensitif lan molah malih nanggapi pangowahan saka macem-macem faktor pangaribawa sing saiki kedadeyan. Pitakon paling gedhe saiki, kepiye supaya kita tetep tetep tangguh lan berkelanjutan kanggo nyuda kabeh risiko lan krisis sing ora dikarepake ing saindenging jagad? Wangsulan sing maju banget kanggo pitakon iki yaiku visi PATA kanggo taun 2020, 'Kemitraan kanggo Besok'. Pamrentah, dewan pariwisata nasional, bisnis pariwisata, lan pemangku kepentingan komunitas lokal kabeh kudu kerja bareng ing macem-macem level lan duwe kolaborasi lan kemitraan grater, sing dadi dhasar kanggo pertumbuhan pariwisata berkelanjutan, "tambah Suresh. "Aku ngarep-arep bisa kerja bareng karo luwih akeh organisasi lan pemangku kepentingan industri ing negara kasebut uga kulawarga pariwisata global kanggo nggayuh visi jangka panjang kanggo pembangunan pariwisata sing tanggung jawab lan berkelanjutan."

Wajah Masa Depan PATA 2020 minangka pakurmatan sing paling bergengsi kanggo para profesional turisme enom ing wilayah Asia Pasifik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.