24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Breaking Maladewa News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pangembangan Pulau Fari ing Maladewa kalebu Ritz Carlton

Pangembangan Pulau Fari ing Maladewa kalebu Ritz Carlton
peta lokasi kepulauan pontiac land fari
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pengembang real estate sing berbasis ing Singapura, Pontiac Land ngumumake peluncuran Kepulauan Fari ing Maladewa, sing bakal dibukak ing Q4 2020. Dumunung ing Atol Mal Utara, 50 menit nganggo kapal speedboat saka Bandara Internasional Malé, Kepulauan Fari minangka resort Maldivian sing luwih dhuwur pengalaman sing mengeti alam, kerajinan lan sesambungan. Nusantara nduweni telung hotel kelas dunia, Marina sing apik lan kampus Desa sing dibangun kanthi tujuan kanggo nyedhiyakake kualitas urip sing paling dhuwur kanggo para karyawan.

Selaras karo ciri khas kaunggulan lan layanan luar biasa ing Pontiac Land, operator hotel mewah Capella Hotels & Resorts, Perusahaan Hotel Ritz-Carlton, lan Patina Hotels & Resorts bakal ngatur properti ing Kepulauan Fari. Dikenal amarga pendekatan keramahan sing dirancang khusus, masing-masing saka telung merek sing ditrapake nawakake pengalaman gratis nanging mbedakake, njamin manawa saben kunjungan menyang Nusantara sampurna unik, ora preduli acara kasebut. Spasi wis dirancang kanthi hebat dening arsitek terkenal Studio Mk27 (dening Marcio Kogan), Kengo Kuma & Associates, lan Arsitek Kerry Hill, kanggo nggawe keseimbangan sosial lan sosial sing alus.  

Para tamu hotel uga bakal duwe akses menyang Fari Marina sing apik - sing nesu banget ing Nusantara. Dibangun ing sekitar Klub Pantai sing padhang, Fari Marina nampilake butik sing apik lan pilihan pilihan panganan lan minuman mewah sing dipilih kanthi apik. Kapuloan Fari bakal nyengkuyung watesan keramahan Maldivian, ngupayakake kolaborasi kreatif kanthi jeneng terkenal ing seni, musik, seni kuliner, fotografi, mode lan desain. Program dirancang kanggo nuwuhake rasa komunitas, lan tetep ngajeni kaendahan alam Maladewa.

Pontiac Land uga duwe komitmen kanggo nggawe lingkungan urip sing subur kanggo kabeh karyawan. Ing Kepulauan Fari, sawijining Fari Village sing dibangun kanthi tujuan sing luwih dhisik kanggo ngembangake generasi hotel utama ing Maladewa. Karyawan bisa ngarep-arep rencana kutha sing dipikirake, macem-macem fasilitas lan fasilitas rekreasi, kesempatan pangembangan terus-terusan, lan tanggalan sosial sing aktif. Kepulauan Fari ngupayakake tuwuh kulawarga sing mujudake lan menang pengalaman Fari sing ora ana tandhingane. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.