Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News Warta Breaking Nigeria wong Tanzania Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dewan Pariwisata Afrika nggabungake Pariwisata Nigeria lan Tanzania

Draft otomatis
Whatsapp gambar 2020 03 04 ing 05 16 53
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dewan Pariwisata Afrika ngunjungi konsultasi menyang Komisi Tinggi Tinggi Tanzania ing Nigeria lan nganakake diskusi tingkat dhuwur karo Dr. Benson Alfred Baba, Komisioner Tinggi, lan Pak Elias Nwandobo, Penasihat Komisi.

Wacana kasebut minangka promosi lan fasilitasi produk Pariwisata ing Nigeria lan Tanzania.

Draft otomatis
Dewan Pariwisata Afrika
Amb. Abigail Olagbaye Msc. MITPN
Wakil Negara


Bagéan saka proposal sing diwenehake yaiku Tanzania / Nigeria Travel Week 2020 sing bakal nyedhiyakake proyek Tanzania kanggo omah Kilimanjaro, Zanzibar lan Serengeti lan Nigeria, negara ireng paling gedhe ing donya.

Acara kasebut bakal dadi tuan rumah operator tur, profesional turisme lan turis, maskapai, hotel, pihak sing duwe kepentingan, pembeli, media, turis.

Komisi Tinggi Republik Tanzania Serikat lan Dewan Pariwisata Afrika ngarep-arep dividen saka kemitraan produktif iki lan asil positif sing ditrapake kanggo kabeh negara lan Afrika kanthi sakabehe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.