Breaking News US News Rilis pers Pariwisata News Wire Plancongan

Reveal Studi: Kutha Paling Apik Kanggo Wisatawan Solo Wanita 

Pilih basa sampeyan
Reveal Studi: Kutha Paling Apik Kanggo Wisatawan Solo Wanita
lelungan solo wadon
ditulis dening Editor Konten Syndicated
Tur Tourane, layanan perencanaan lan pesenan utama kanggo liburan impian sing digawe para ahli, wis ngumumake kutha-kutha utama sing bisa dikunjungi para turis wanita ing taun 2020 - pas kanggo Dina Wanita Internasional tanggal 8 Maret. Peringkat kasebut, sing nyakup 50 tujuan saka kabeh enem bawana, nuduhake manawa wanita sing saya akeh saya kepengin ngulandara taun iki duwe macem-macem kutha ing saindenging jagad sing bisa dipilih.
Ahli Plancongan Wanita Tourlane njadwalake dhaptar adhedhasar wolung kategori:
  • Perwakilan wanita ing bisnis lokal
  • Kesetaraan gender ing masarakat
  • Kesetaraan ukum
  • Keslametan
  • Rega akomodasi ramah wanita
  • Rega numpak taksi
  • Kacepetan internet seluler
  • Rega rencana data
Ljubljana, kutha paling gedhe lan ibukutha Slovenia, dadi kutha paling apik sing bisa dikunjungi para turis wanita ing taun 2020. Singapura lan Vilnius ing Lithuania minangka runner up taun iki, kanthi urutan nomer loro lan nomer telu.
Kanggo ndeleng dhaptar lengkap 50 kutha lan kanggo sinau luwih lengkap babagan metodologi nulis biji, bukak kaca asil ing kene: '
"Perjalanan solo wanita minangka salah sawijining tren lelungan paling gedhe saiki," ujare Manajer Produk Plancongan Senior Tourlane, Arlett Walleck. "Asil panaliten taun iki nuduhake manawa preduli geografi lan anggaran, saben wong wadon solo ing saindenging jagad duwe opsi lelungan sing paling gampang."
Pengambilan tambahan saka riset: 
  • Eropah minangka bawana paling apik ing rangking kasebut, kanthi rangking 26 kutha.
  • Asia nduweni 10 kutha ing rangking kasebut, dadi bawana sing paling apik nomer loro.
  • Amérika Kidul nduweni luwih akeh kutha ing rangking dibandhingake karo Amerika Utara (enem dibandhingake papat).
  • Afrika lan Oseania kalorone duwe loro kutha ing rangking.
  • Inggris minangka basa resmi ing sangang kutha ing rangking taun iki (Auckland, Cape Town, Delhi, Dublin, London, New York City, Singapura, Sydney, Vancouver).
  • Spanyol minangka basa resmi ing wolung kutha ing rangking taun iki (Barcelona, ​​Buenos Aires, Cancún, Cartagena, Quito, Cusco, San José, lan Valparaíso).
  • Mumbai minangka kutha sing paling padhet ing taun iki, udakara udakara 20.4 yuta warga.
  • Reged minangka kutha paling ora pedunung, udakara ana 14,000 warga.
  • Langkawi minangka kutha paling dhuwur ing peringkat, ing jarak 11,152 kaki saka permukaan segara.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Editor Konten Syndicated