24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Education News wong Rilis pers News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

New Dean of Chaplin School of Hospitality & Pariwisata Manajemen ing Florida International University

michael sh cheng phd che 1
Michael SH Cheng Dekan Anyar Sekolah Manajemen Perhotelan & Pariwisata Chaplin ing Florida International University
ditulis dening Editor Konten Syndicated

Universitas Internasional Florida wis milih Michael Cheng dekan saka Sekolah Manajemen Perhotelan & Pariwisata Chaplin. Wakil Presiden Provost lan Eksekutif Kenneth G. Furton ngumumake pengumuman kasebut.

"Sajrone rong taun dadi dekan sementara, Michael wis nuduhake kepemimpinan sing energik kanggo netepake identitas, visi lan strategi Manajemen Sekolah Perhotelan lan Pariwisata; katrampilan kanggo mbangun lan tuwuh sesambungan karo mitra industri; lan penasaran lan kreativitas kanggo ngembangake metode lan pendekatan pembelajaran anyar kanggo kepentingan siswa, "ujare Ken Furton. "Dean Cheng ngunggahake Sekolah Chaplin kanggo nyathet kinerja kanggo para peserta didik, mitra industri hotel lan perhotelan, ing omah lan ing luar negeri."

"Aku seneng duwe kesempatan kanggo memimpin lan kolaborasi karo fakultas, staf, alumni, hotel, panganan & minuman lan mitra industri perhotelan kayata Marriott lan Carnival Corporation kanggo mbantu para pimpinan perhotelan generasi sabanjure, ”Jarene Cheng. "Gabungan sekolah, program pembelajaran online lan pengalaman Chaplin School nyedhiyakake kurikulum paling dinamis lan pengaruhe sing kasedhiya - saéngga para siswa bisa melu acara perhotelan sing misuwur ing saindenging jagad, kayata Festival Anggur lan Panganan Panganan ing Pantai Selatan."

Cheng nggawa jabatan anyar luwih saka 20 taun pengalaman kepemimpinan senior ing manajemen kuliner, hotel lan perhotelan. Sadurunge dadi dekan interim saka Chaplin School, sawijining posisi nalika dheweke sukses sukses lan dianakake wiwit taun 2017. Dheweke sadurunge nyekel jabatan profesor lan direktur, program panganan lan minuman ing FIU's Chaplin School.

Sekolah Perhotelan lan Manajemen Pariwisata Chaplin FIU wis ngalami sukses dramatis ing pirang-pirang wilayah ing pimpinan Cheng. Tingkat kelulusan patang taun kanggo siswa mundhak dadi 52 persen tinimbang rata-rata nasional 30-40 persen. Upah kanggo lulusan Chaplin uga saya suwe saya mundhak, dene rata-rata rata-rata biaya siswa mlebu mudhun saka $ 13,000 dadi $ 8,000. Ing rong taun kepungkur, Cheng nggawa kelas inovatif lan pengalaman sing diarani PODS (Program on Demand) menyang sekolah perhotelan lan nambah keterlibatan alumni global. Dheweke mbantu ningkatake reputasi lan peringkat Sekolah Chaplin, kanthi Sekolah Chaplin saiki dadi salah siji saka 50 program Manajemen Perhotelan & Pariwisata paling dhuwur ing Peringkat Dunia QS 2019. Uga ana peringkat nomer 1 kanggo Sarjana Ilmu Pengetahuan ing Perhotelan lan Pariwisata Gelar manajemen ing sisih kidul-wétan Amerika Serikat lan wis njaga peringkat nomer 1 kanggo program online. Nalika dadi dekan sementara, Cheng uga dadi penggalangan dana sing sukses ing Sekolah Chaplin, ngluwihi target $ 4 yuta dolar sajrone nem wulan kapisan, $ 5.6 yuta ing taun kapindho lan saiki bakal entuk target $ 9 yuta dolar taun iki.

Cheng uga tanggung jawab kanggo nambah kehadiran sekolah ing Jaringan Panganan lan Panganan Panganan sing misuwur ing South Beach (SOBEWFF®), mbantu nambah partisipasi siswa ing universitas. Dheweke aktif nggawe hubungan karo mitra industri perhotelan lan pariwisata, kalebu Wine & Spirits Selatan Glazer, Marriott lan Karnaval Corporation, lan liya-liyane.

Ing taun 1991, Cheng teka ing AS minangka mahasiswa internasional saka Malaysia asale lan nampa gelar sarjana ing administrasi layanan panganan lan gelar master ing ilmu nutrisi lan pola diet ing Universitas Nebraska-Lincoln. Dheweke nampa Ph.D. jurusan manajemen perhotelan saka Iowa State University. Ing taun 2001, Cheng nggawe siji-sijine kurikulum sing nyampur seni kuliner lan ilmu pangan, Culinology®, lan wiwit ngluncurake telung program Culinology® ing saindenging jagad lan terus duwe peran aktif dadi ketua panitia pendidikan tinggi kanggo Asosiasi Koki Riset.

Cheng diwiwiti ing FIU minangka profesor asisten lan direktur program panganan & minuman Sekolah Chaplin. Dheweke uga dadi instrumental kanggo nggawe inkubator panganan pertama FIU, StartUP FIU FOOD. Sadurunge gabung karo FIU, Cheng njabat dadi profesor tamu lan sadurunge dadi pemeriksa eksternal kanggo Sekolah Seni Kuliner lan Studi Panganan ing Universitas Taylor ing Malaysia. Sadurunge iki, dheweke dadi ketua departemen lan direktur Departemen Kuliner lan Manajemen Perhotelan Universitas Negeri Minnesota. Cheng lan kulawargane manggon ing Miami Lor, Florida.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Editor Konten Syndicated